20.8 C
Budapest
2022. október 6., csütörtök
Magyar Jelen
HírekKülföld

Romániai hétköznapok: egy férfi felgyújtott egy idős nőt, mert boszorkánynak hitte

Szombaton a dél-romániai Dolj megyében (Olténiában, melynek régi neve Kis-Oláhország) található Plenita faluban egy férfi felgyújtott egy 83 éves nőt, aki belehalt sérüléseibe.

A rendőrség közleménye szerint a hatóságokat az egyik helybeli értesítette, hogy rátaláltak a szomszédasszony elszenesedett holttestére az egyik udvarban – írja a Főtér.ro.

Mint kiderült, a 43 éves férfi előbb benzinnel leöntötte, majd felgyújtotta a hozzá látogató idős nőt.

A rendőrségi közlemény itt tér ki arra, hogy az elkövető boszorkánynak hitte az általa brutálisan meggyilkolt nőt.

A kiérkező rendőrök ráadásul bent a házban a férfi 65 éves édesanyjának holttestét is megtalálták – ő azonban az előzetes vizsgálatok szerint nem erőszakos halált szenvedett.

A „boszorkányvadászt” természetesen azonnal őrizetbe vették, a hatóságok emberölés miatt nyomoznak ellene.

Most már csak azt várjuk, mikor érkeznek olyan hírek, hogy valamelyik egzotikus, Kárpátokon túli romániai faluban vámpírt vagy farkasembert láttak.

(Főtér.ro)

További híreink

USA: ismét emelkedett a tűzvész áldozatainak száma

Irányi Dániel

Katalán helyzet

Faragó Dániel

Áprilisi havazás Izlandon (fényképekkel)

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben