17.6 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

“Rossz hír ez a Fidesznek, hisz ismét ebben a minőségben lesznek kénytelenek végighallgatni a felszólalásaimat”

10 fővel megalakult a Jobbik új képviselőcsoportja” – jelentette be büszkén Facebook-oldalán a párt megélhetési politikusa műbőrdzsekis “lázadója”. 

Jakab hozzátette:

Rossz hír ez a Fidesznek, hisz ismét ebben a minőségben lesznek kénytelenek végighallgatni a felszólalásaimat a parlamentben.

Jogosan merül fel a kérdés, vajon tényleg csak a kormánynak kellemetlen, ha Jakab tényleg olyan minőségben tervez a továbbiakban is felszólalni, mint ahogyan azt az elmúlt években tette?

Mindenesetre hűséges bólogatói mellett köszöntötte azon új képviselőtársait is, akikről valószínűleg még párton belül se hallott senki.

Azért van annak valami bája, hogy önerőből bejutni képtelen pártok 8-10 képviselővel alakíthatnak frakciót. De ahogyan a baloldali tömörülés szokta hangoztatni, ez egy igazságtalan választási rendszer.

További híreink

“A Jóisten mentse meg a magyar vidéket Gyurcsányéktől” (videó)

Faragó Dániel

A munkahelyek külföldiekkel szembeni védelméről hozott rendeletet Trump

Szabó Norbert

Terrortámadás Párizsban

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen