7.5 C
Budapest
2021. október 23., szombat
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld Kultúra

Rózsaszíben focizó homokos négerek esnek egymásnak az öltözőben Lil Nas X legújabb alkotásában

Újabb formabontó alkotással jelentkezett Lil Nas X amerikai(?) előadó, aki a tengerentúli BLM egyik fő támogatója, népszerűsítője. 

Az énekes maga is fekete, de néhány évvel ezelőtt rájött arra, hogy a keresztértékesítés szempontjából jobb, ha bőrszínén kívül más rendellenessége is van:

Lil Nas X ugyanis saját magát queer előadóként határozza meg.

Valószínűleg ezzel a termékelhelyezéssel is jól keresett.

Az amerikai konzervatívok jobb érzésű fele már áprilisi videója után is kiakadt rá, amelyben az előadó magát Istennek képzelte és a Sátánt úgy győzte le, hogy megölte, majd pedig közösült vele. Mindezt persze csak játékból, hiszen egy műalkotásnak pont az a lényege, hogy fiktív történetekkel szórakoztasson – mondta akkor Lil Nas X.

“Shoot a child in your mouth while i’m riding”: kiakadt Amerika konzervatív fele

A “művész” azt is tudatta, hogy ő nem szeretné megbántani a keresztény embereket, tehát az csak a véletlen műve, hogy új klippjében

a homoerotikus öltözői megbeszélésnek épp egy templomban van vége,

ahol a hasonbőrű társai imádkoznak érte.

Friss szerzeményében dráma drámát követ, hiszen a magányos néger rátalál a szintén meleg lelki társára, de ezt követően hamarosan kiderül, hogy a másik feketének egy teljesen normális házassága van, (amennyiben egy fekete férfi és egy ázsiai nő ott ilyennek tekinthető) így soha sem lehetnek egymáséi a merev, bigott társadalmi konvenciók miatt.

A közösségi alapelveire mindig büszke Youtube-on természetesen bármilyen korlátozás nélkül hasíthat a videó, amely alig egy hét alatt már 30 millió megtekintésnél jár.

 

További híreink

Orbán Balázs: indokoltak a kilátásba helyezett, nagyvárosiakra és idősekre vonatkozó új intézkedések

Kemény János

Gyerekműsor: az óvodások is mondják ki, hogy a fehérek rasszisták!

Irányi Dániel

Arany János mai nagyidai cigányai

Joó György

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen