15 C
Budapest
2021. szeptember 29., szerda
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Rusvai “sztárszakértő” már a negyedik hullám kezdetét is tudja

Több adat szerint is folyamatosan emelkedik a koronavírus jelenléte a szennyvizekben, a megbetegedések száma is növekvő tendenciát mutat, ezért egyre többen találgatják az újabb hullám berobbanását.

A tippjátékból természetesen nem maradhatott ki a kormány kedvenc szakértője, Rusvai Miklós sem. A víruskutató azt mondja, eddig úgy vélekedtek, hogy valamikor októberre fog berobbani a következő hullám, most azonban már inkább azzal számolnak, hogy ez

már szeptember közepén be fog következni.

“Folyamatosan emelkedő szinttel kell számítanunk, de begyorsulni nagy valószínűséggel csak szeptember második felében fog a negyedik hullám, kis szerencsével még ezt is kitolhatjuk néhány héttel” – nyilatkozta.

Rusvai szerint az iskolakezdés, az őszi időjárásváltozás vagy a külföldi nyaralásból hazatérők által behurcolt vírus együttesen fogja beindítani a következő hullámot. Arra már nem tért ki, hogy az eddig beadott oltások ezt miért nem gátolják meg.

 

További híreink

Egymilliárd eurónál is nagyobb nyereségre tett szert a BioNTech az első negyedévben

Irányi Dániel

A pesterzsébeti MSZP-DK-Jobbik első dolga a saját bérük megemelése volt

Avar Álmos

Koronavírus második hullám: a magyarok leginkább az állásuk elvesztésétől félnek

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen