7.5 C
Budapest
2021. október 23., szombat
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Saját határozata elől hátrált ki a Fidesz Újpesten LMBTQ-ügyben?

– Az újpesti közgyűlésben a Fidesz egy tiltó határozatot terjesztett be az abnormalitást terjesztő mesekönyv ellen. De a vitában ők is meghátráltak, így láthatóan csak a Mi Hazánk Mozgalom áll ki következetesen az abnormalitás ellen – vélekedik Nagy Attila, a nemzeti párt budapesti elnöke.

Szerinte a képen látható határozat egyértelműen hárítja és nem vállalja a felelősséget, így az nem alkalmas arra, hogy megvédje gyermekeinket az LMBTQ-propagandától. A Mi Hazánk Mozgalom szerint elfogadhatatlan és az Alaptörvénnyel ellentétes, hogy bárki családellenes eszméket terjesszen közintézményekben. A szülők és a szülői munkaközösségek se járulhatnak hozzá ilyenféle nézetek megjelenéséhez.

– Tekintettel arra, hogy a kerület választott képviselői ebben a kérdésben közös álláspontra jutottak, javasoljuk, hogy a 2022-es országgyűlési választásokon Újpesten egy közös jelöltet állítsanak. A Mi Hazánk Mozgalom felveszi a kesztyűt a Fidesz-DK-Jobbik-LMP-stb. közös jelöltjével szemben – írják közleményükben.

További híreink

Franciaország a határait legalább június 15-ig zárva tartja

Dunai Tibor

Mi Hazánk: Hat kislány életének tönkretétele csak hat évet ér?

Kemény János

Száznyolcvan forintért akarta elvágni a horgász torkát

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen