7.5 C
Budapest
2021. október 23., szombat
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Se gyors, se lassú nemzethalált nem akarnak, ezért építenek harmadik utat

Esztergomban folytatódott a Mi Hazánk Mozgalom elnökségének országjárása, ahol Toroczkai László, a párt elnöke, miniszterelnökjelöltje tartott lakossági fórumot. Az eseményen részt vett Lantos János, a Mi Hazánk helyi elnöke és országgyűlési képviselőjelöltje, munkaügyi kabinetjének elnöke is.

– Számunkra sem a gyors, sem a lassú nemzethalál nem elfogadható, előbbi a balliberális oldal hatalomra jutása esetén, utóbbi a Fidesz további kormányzása után következne be, ezért építünk harmadik utat, mert hiszünk abban, hogy Magyarországot talpra lehet állítani – fogalmaztak a helyiek körében népszerű nemzeti Arany Korsó sörözőben, vagy ahogy sokan ismerik, a betyár bástyában.

A szinte már éjszakába nyúló fórumon rendkívül sok téma került kibeszélésre, kezdve belpolitikától egészen a külpolitikáig, de egészen gyakorlatias, fiatalokat érintő problémákról is szó esett.

További híreink

Koszos pénz helyett tiszta jogosítványt akar a Mi Hazánk Ifjai (videó)

Faragó Dániel

Mi Hazánk: Valljon színt a Momentum, támogatja-e a cigány autonómiát?

Szabó Norbert

Koronavírus napi összefoglaló

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen