3.9 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírekHumor

Sikerélmény: Fekete-Győr András eltalálta a Szenegál-Hollandia meccs végeredményét

Lájkvadászati kísérletnek indult a Momentum bukott elnökének futball világbajnoksággal kapcsolatos posztdömpingje, de sok reakciót nem kaptak Fekete-Győr András azon bejegyzései, amelyek arra buzdították a követőtáborát, hogy hozzászólásban tippeljék meg az Anglia-Irán, illetve a Szenegál-Hollandia mérkőzés pontos végeredményét.

Fekete-Győr András nem habozott, kommentben saját posztja alatt önmaga tippelt önmaga szórakoztatására. Az Anglia-Irán találkozóra a politikus 2-0-t írt a szigetországiak javára, ez nem jött be, de sebaj. Van másik! Fekete-Győr számára végül a Szenegál-Hollandia párharc hozta meg a sikert. A végeredmény 0-1 lett, márpedig a NOlimpia kampánnyal ismertté vált volt pártelnök pontosan ezt tippelte!

Azt nem túlzás kijelenteni, hogy Fekete-Győr számára ez 2022 legnagyobb sikere, hiszen a parlamenti szezon kezdetén gyakorlatilag 1,5 óra alatt kiderült, hogy alkalmatlan a frakcióvezetői feladatra, ezért gyorsan le kellett hozni a pályáról.

Fekete-Győr az elmúlt időszakban kipróbálta magát gazdasági, majd geopolitikai elemzőként. Ezek a kitérők sem múltak el nyomtalanul, erről maga gondoskodott bejegyzéseiben, ahol írásban örökítette meg, hogy szerinte

a szankciók bizony hatnak a háború ellen és minden ukrán katonai győzelem jó a magyaroknak.

A sportesemény több képviselőt megihletett. Orbán Viktor például nem aprózta fel megérzését egy-egy mérkőzésre. A miniszterelnök az egész torna győztesére tippelt méghozzá déli szomszédunkat, Szerbiát hozva ki világbajnokként.

A Mi Hazánk elnökhelyettese erre replikázva emlékeztetett, hogy Orbán jóslatai a vakcinákkal kapcsolatban sem jöttek be.

FRISSÍTÉS!

A hollandok a meccs legutolsó percében rúgtak még egy gólt. Szenegál-Hollandia 0-2, ezzel pedig kijelenthető, hogy Andrásnak ez sem sikerült. Kedvét azonban nem vesztette, máris posztolt a soron következőről.

Itt jegyezzük meg, hogy a labdarúgó világbajnokságon 60-nál is több meccset rendeznek. Szerkesztőségünk kíváncsian követi, hogy Fekete-Győr Andrásnak vajon lesz-e elég kitartása a gyenge kezdés ellenére minden egyes meccsből külön tippbejegyzést készíteni, illetve érdekes megfigyelés tárgya lehet, hogy a NOlimpia után követői hogyan fogják fogadni a napi 4db meccsposztot.

Twitter– és Telegram-csatornáinkra feliratkozva egyetlen hírről és Fekete-Győr tippjeiről sem maradsz le!

 

További híreink

34 éves elnököt választott ifjúsági tagozatának élére a Fidesz

Faragó Dániel

A hangos kisebbség akarata érvényesült – német lapok szerint csak két játékos szeretett volna politizálni Katarban

Faragó Dániel

Exkluzív! – Somogy megyében kaptak lencsevégre egy krampuszt, bolti lopás miatt keresik

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben