28.3 C
Budapest
2022. augusztus 11., csütörtök
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Sonkát akart lopni, végül brutálisan meggyilkolt egy idős házaspárt

Megöltek két idős embert Kislángon, a rendőrök a bejelentést követő egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője vasárnap az MTI-vel.

Szemerei Péter elmondta:

vasárnap reggel 6 óra 45 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy egy férfi hiába kereste ismerősét Kislángon, ezért otthonához ment, ahol a földön vérnyomokat talált.

A rendőrök a helyszínen egy nő és egy férfi, egy idős házaspár holttestét találták meg, halálukat idegenkezűség okozta – tette hozzá. Az adatgyűjtés után a nyomozók egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt, egy 26 éves férfit, aki ellen emberölés gyanúja miatt indult eljárás.

A Deltahírek információi szerint a házaspár sonkalopás közben érte tetten a támadót, aki azonnal a két idős emberre támadt. A tettes vascsövet, kést és baltát is használt a gyilkossághoz, a házaspár egyik tagját szinte feldarabolta, majd a holttesteket egy aknába dobta.

Fotó: police.hu

További híreink

A berlini tüntetés utózöngéi: felfedezték a “legnagyobb bajt”

Kemény János

Washingtoni összecsapások: négyen meghaltak, többen megsebesültek

Irányi Dániel

Mi Hazánk: a magyar hatóságok kobozzák el az illegális migránsoknál talált pénzt

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben