23.3 C
Budapest
2021. június 21., hétfő
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Szakács Árpád kiáll a Mi Hazánk alelnöke mellett

Több jobboldali újságíró is kiáll Novák Előd mellett, akit vasárnap állított elő a rendőrség. Szakács Árpád, és Szentesi-Zöldi László arról írt: vannak ügyek, amelyek mellett pártpolitikától függetlenül ki kell állni.

Novák Előd melletti szolidarítását fejezte ki közösségi oldalán Szakács Árpád újságíró, azután, hogy a Mi Hazánk alelnöke vasárnap este leszedte a szivárványos zászlót Budapest Városháza homlokzatáról, amiért előállította a rendőrség. Szakács Árpád azt írta bejegyzésében, teljes mértékben egyetért Novák Előd  fellépésével. – A hatóságok intézkedését vérlázítónak tartom.

Ezennel felajánlom azt is, hogy ha bármilyen bírságot kiszabnak Novák Elődre, annak összegét magam fizetem ki.

Végre egy olyan ember, egy olyan ügy, ami mellett pártpolitikától függetlenül minden magyar embernek ki kell állnia –  fogalmazott az újságíró.

Hasonló felajánlást tett Szentesi-Zöldi László újságíró is, aki úgy fogalmazott: noha nem kedveli a Mi Hazánk Mozgalmat, nem is szavazna a pártra,

“vannak ügyek, amelyekre nem pártpolitikai alapon kell tekintenünk. Ha a budapesti városvezetés szivárványos zászlókkal épít falat az emberek közé, ha a devianciát emeli példává, és igyekszik lebontani a család, a nemzet intézményét, akkor fel kell emelni a szavunkat”.

A publicista azt is írta: ha Novák Elődöt minden pénzbüntetésre ítélik azért, mert eltávolította a középületről a pederaszták zászlaját, elsőként utal át pénzt a Mi Hazánk Mozgalom és Novák Előd számára, és “erre biztatom minden barátomat, követőmet is”.

További híreink

Felvonták a nemzeti lobogót a Parlament előtt

Szabó Norbert

Elítélt jemeni menekült szúrt nyakon egy olasz katonát

Avar Álmos

Elmarad a Strand Fesztivál és az EFOTT is

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben