-0.5 C
Budapest
2021. január 26., kedd
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Százezer forintot adna mindenkinek a Momentum, aki beoltatja magát

Korábban a Momentum berkein belül felmerült az oltás kötelezővé tételének gondolata, ám – feltehetőleg a társadalmi ellenállás miatt – ezen most finomítanának. Mivel a “vesztegetés”, vagy “lefizetés” talán egyesek számára kifogásolható megállapítás lenne, ezért mondjuk inkább úgy: pénzt adna a Momentum azoknak, akik beoltatják magukat. Természetesen nem saját zsebből, hanem az állami kasszából.  

“A koronavírus miatt teljes iparágak álltak le hónapokra, százezrek munkahelye került veszélybe, és most sem tudjuk, mikor indulhat újra a turizmus, a vendéglátás vagy éppen a kulturális szektor”

írja ezt úgy a párt, mintha nem a balliberális ellenzék verte volna az asztalt egész szeptemberben szigorításokat követelve.

Szerintük az egyetlen lehetséges módja annak, hogy a világ visszatérjen a régi kerékvágásba az lenne, ha valamennyien beoltatnánk magunkat. Addig se rendezvények, se éttermek, se sport. Oltás vagy örök karantén – ennyire egyszerű a képlet a politikai elit számára.

Kapcsolódó híreink

Nyilvánosságra hozták az idei felsőoktatási ponthatárokat

Dunai Tibor

Az ausztráliai Victoria állam betiltja a “szexuális orientáció” megváltoztatására irányuló terápiákat

Varga Lilla

Folytatódik: a turulszobrot is meggyalázták, méghozzá gyomorforgató módon

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben