5.3 C
Budapest
2021. április 18., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Százezer forintot adna mindenkinek a Momentum, aki beoltatja magát

Korábban a Momentum berkein belül felmerült az oltás kötelezővé tételének gondolata, ám – feltehetőleg a társadalmi ellenállás miatt – ezen most finomítanának. Mivel a “vesztegetés”, vagy “lefizetés” talán egyesek számára kifogásolható megállapítás lenne, ezért mondjuk inkább úgy: pénzt adna a Momentum azoknak, akik beoltatják magukat. Természetesen nem saját zsebből, hanem az állami kasszából.  

“A koronavírus miatt teljes iparágak álltak le hónapokra, százezrek munkahelye került veszélybe, és most sem tudjuk, mikor indulhat újra a turizmus, a vendéglátás vagy éppen a kulturális szektor”

írja ezt úgy a párt, mintha nem a balliberális ellenzék verte volna az asztalt egész szeptemberben szigorításokat követelve.

Szerintük az egyetlen lehetséges módja annak, hogy a világ visszatérjen a régi kerékvágásba az lenne, ha valamennyien beoltatnánk magunkat. Addig se rendezvények, se éttermek, se sport. Oltás vagy örök karantén – ennyire egyszerű a képlet a politikai elit számára.

További híreink

Kijev a tűzzel játszik, meg kell védenünk a kárpátaljai magyarokat!

Varga Lilla

„Az EU gondolkodása Hegyeshalomig terjed” – interjú Nógrádi Györggyel

Joó György

Képmutatás helyett további intézkedéseket sürget a Mi Hazánk Mozgalom a végrehajtásoknál

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben