21.1 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Szigorlat- a Jobbik meggyógyítaná a megbetegedett magyar lelkeket

Megújult az ATV Start műsora benne egy régi-régi elemmel, amelyben 3 újságíró faggat egy politikust. A formátum évtizedek óta ismerős, Össztűz és Rekontra néven már a Nap-keltében volt hasonló, később több csatorna is átvette a struktúrát.

Az ATV-n ez a blokk a Szigorlat nevet kapta, ahol, néhány napja Lukács László vendégeskedett. Mindenki jobban járt volna, ha arról a Lukács Lászlóról van szó, aki az idei Magyar Szigeten is fellép, de tankcsapdás Lukács helyett csak jobbikos jutott a stúdióba.

A Jász-Nagykun-Szolnok megye 3-as számú körzetében hatalmasat bukó Dr. Lukács László Györgyöt Krúg Emília, Kárász Róbert és Trencséni Dávid kérdezte- legfőképpen a Jobbik széteséséről.

Az első kérdés rögvest arra vonatkozott, hogy nem kellett volna-e véletlenül a Jobbik teljes vezetésének élén Jakabbal felállnia a történelmi vereség után. Trencséni azt is megfogalmazta, hogy az új ciklusban a Jobbik ugyanúgy kezdett el politizálni mintha mi sem történt volna.

A karcagi választókerületben még 30%-ot sem elérő Lukács azzal válaszolt, hogy ő nagyon szereti a cukros fánkokat és ennek le kellene vinni az áfáját. (A Jobbik most épp a 0%-os áfával kampányol- a szerk.)

Krúg felemlegette a jobbikos szélhámosnak, hogy képviselői fizetéssel milyen dolog már az alapvető élelmiszerek 0%-os áfájával kampányolni, de emberünknek erre is volt válasza:

“szociális védőháló”

-mondta.

A politikus azt is elmondta, hogy a nagy választási vereségnek egyik fő oka, hogy a Jobbik nem tudta megmutatni az új, modern néppárti karakterét, de majd ezentúl mindenki láthatja, hogy milyen “következetes” politikát fognak folytatni.

Krúg ezen a ponton felvetette, hogy a Jobbik politikusai Stockholm-szindrómában szenvednek és ragaszkodnak a régi megszokott rosszhoz. Értsd: az összefogáshoz és az elvtelenséghez.

Lukács erre azt válaszolta, hogy “nem”. A képviselő szerint nem pártja, hanem egész Magyarország szenved Stockholm-szindrómában. Hozzátette, hogy

a magyar néplelket meg kell gyógyítani.

De aggodalomra semmi ok:

“a Jobbik jobboldali konzervatív pártként segíteni fog az embereknek kilábalni ebből a helyzetből”

-fejtette ki a doktor Lukács, aki hozzátette: a Jobbik arra szerződött, hogy ezeket a problémákat orvosolja és nem foglalkozik a közvéleménykutatásokkal.

További híreink

Ruszkik, haza! – ez a Fidesz hivatalos álláspontja is

Faragó Dániel

Lefejezések, elrabolt szeminaristák – Fokozódik a keresztényüldözés Nigériában

Kemény János

Koronavírus: az elhízottság növelheti a megbetegedés kockázatát

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen