21.6 C
Budapest
2022. május 25., szerda
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Szivárványos keksszel bátorítják a melegeket

Az „érzékenyítő” mesekönyv után itt a szivárványos Oreo keksz. Egyelőre csak gyűjtőknek.

Tízezer csomag szivárványszínű, limitált kiadású kekszet készített az Oreo – ezt a vállalat jelentette be saját Twitter-oldalán. Mint írják, a sajátos édesség boltokba nem kerül. A gyűjtőknek szánt különlegességet a Proud Parent kampány aktív résztvevői kaphatják meg, amelyet a cég a PFLAG szervezettel együtt indított el. A PFLAG – Parents, Families and Friends of Lesbians and Gays: leszbikusok és melegek szülei, családjai és barátai – a meleg és más LMBT emberek családjait fogja össze, az Egyesült Államokban 200 ezer tagja van.

Célja, hogy a szexuális kisebbségekhez tartozók családtagjait és barátait aktivizálja, bátorítva kiállásukat.

Partnerszervezetei a világ számos országában jelen vannak.
Az Oreo a tízezer szivárványos kekszcsomagot azok között osztja majd szét, akik regisztrálnak a kampányban, és nyilvánosan kiállnak meleg szeretteik mellett.

Forrás és fotó: hvg.hu

További híreink

Dzsudzsák is beszállt a ‘jónak lenni jó’ kampányba

Faragó Dániel

Toroczkai László nyilvánosságra hozta a Mi Hazánk irodáját rongáló magyargyűlölőkről készült felvételeket

Kemény János

Kaliforniába ment volna zavarogni az Antifa, de megijedt a Hells Angelstől

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen