22.4 C
Budapest
2021. június 21., hétfő
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Szürreális időutazás: utcán kóborló gyerekek, omladozó házak

Csenyétén jártam, ahova januárban a mentők sem mertek bemenni – írta Dúró Dóra, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője Facebook bejegyzésében.

“Szürreális időutazás: utcán kóborló gyerekek, omladozó házak, nyakig érő gaz mindenfelé. Helyszíni tájékozódásom során kiderült: a helyiek a mentőket hibáztatják, amiért a halálos fenyegetés ellenére kiérkeztek ugyan, de nem mentek be a faluba. A 49 évesen elhunyt férfi családjával is beszéltem, már egy kb. hat éves unokája is van, és ahogy láttam, ez nem ritka arrafelé”

– írta a képviselőasszony.

A Mi Hazánk szerint az állami dolgozóknak jár a tisztelet, ahogy közleményökben fogalmaztak: “mi a mentők mellett gyűjtünk aláírást (mihazank.hu/peticio).”

További híreink

Közúti veszélyeztetéssel gyanúsítják a busz előtt fékezgető autóst

Dunai Tibor

Díszpolgári címet adna Esztergomban Prohászka Ottokárnak a Mi Hazánk

Kemény János

Szájmaszk 1690-ért – az OMV „normál piaci árai”

Joó György

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben