7.5 C
Budapest
2021. október 23., szombat
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Kiemelt

“Szusz beásilor! Fel cigányok!” – Dúró Dórának üzent az Opre Roma párt

“Az Opre Roma-Cigány Demokrata Néppárt már évek óta hangoztatja, hogy Magyarországon demográfiai átrendeződés van folyamatban, hatalmas örömünkre. Kamarás István nemcsak analízálta a magyarországi demográfiai helyzet átalakulását, hanem egyedüliként valós megoldási javaslattal is elő állt.

Dóra Dóra képviselő asszony állítását pedig vitatjuk, mert szerintünk Magyarországon már több roma gyermek születik, mint nemroma.

Opre Roma! Szusz beásilor! Fel cigányok!”

-közli cigányos helyesírással az Opre Roma párt saját Facebook-oldalán.

Ugyanitt a párt egy TikTok-os videót is megosztott, amelyről azt állítják, hogy kapták. Az eredeti videót saját kommentárjaikkal látták el, amelyben Dúró Dórának üzentek, aki a cigányság népességrobbanásáról tartott sajtótájékoztatót Pokol Béla tudományos munkája alapján.

“A demográfia és az idő nekünk dolgozik, és ezt ti is tudjátok. Nagy változások jönnek… Készülj!”

üzenik a Mi Hazánk elnökhelyettesének. 

A cigány párt szerint az a demográfiai fordulat már meg is történt, amelytől a többségi, munkaszerető magyar társadalom tart. Ezt biztosan nem tudhatjuk, hiszen a rendszerváltás után három évtizeddel még mindig ott tartunk, hogy magunknak sem merjük bevallani az igazságot. Dúró Dóra a héten írásbeli kérdéssel fordult a belügyminiszterhez (Novák Katalin nem vállalta a válaszadást), aki cinikus módon azt válaszolta, hogy Magyarország nem vezet semmilyen statisztikát arra vonatkozóan, hogy hány cigány születik évente, mert a jogszabály ezt nem teszi lehetővé.

A kormány nem vallja be, hogy mennyi cigány születik Magyarországon

Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy az újszülöttek bőrszíne jó eséllyel önmagában senkit nem foglalkoztatna, ha a bűnözők és a beilleszkedni nem tudó, összeférhetetlen életmódot élő állampolgár-társaink körében nem lenne felülreprezentált a cigányok aránya. A börtönökben az elítétek 90%- a cigány. Persze a számok csak becsléseken és szemmértéken tudnak nyugodni, hiszen a belügyhöz hasonlóan a rendőrség sem vezet statisztikát az elkövetők származásáról.

A Mi Hazánk azt kezdeményezi, hogy október 15-e legyen az áldozatok emléknapja. A párt Szögi Lajos meglincselésének 15. évfordulóján Olaszliszkára vonul, ahol fáklyás tiszteletadással emlékeznek a néhai pedagógusra.

(illusztráció:OpreRoma-Facebook)

 

További híreink

Szabó Tímea védte meg Jakab Pétert

Faragó Dániel

EXKLUZÍV – Blokádot emeltek a cigányok Bükkábránynál-FRISSÍTVE

Dunai Tibor

Jöhetnek a megyénként eltérő korlátozások

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen