18.3 C
Budapest
2022. május 21., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

“Támogatjuk a zsinagógák és a zsidó vallási terek felújítását, a holokauszt oktatását a nemzeti alaptanterv részévé tettük”

Az antiszemitizmus nem olyan jelenség, amit ha egyszer legyőztünk, soha többet nem térhet vissza. Folyamatosan tennünk kell ellene, például azzal, hogy ne kerülhessen antiszemita erő kormányzati pozícióba – mondta fel a kötelező paneleket Novák Katalin nemzetközi hallgatósága előtt.

Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter ezúttal Brüsszelben aggódott az “antiszemitizmus” miatt, amit “legyőztünk”, mégis “visszatér”. A filoszemita kirohanás kiváltó oka egyébként a szebb napokat megélt, egykor nemzeti, ám mára a DK fiókpártjává silányult Jobbik volt.

“Arra kértem kollégáimat és a konferencia résztvevőit, hogy emeljék fel hangjukat az antiszemitizmus ellen”

– szólította fel az egybegyűlteket a fideszes politikus. Úgy érezte, itt azonban nem állhat meg, példát kell mutatnia a Nyugatnak, hogyan is kell kezelni a zsidóságot Európában. Mint mondta:

“A magyar kormány zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmus ellen, és mindent megtesz azért, hogy a zsidó közösségek békében, biztonságban élhessenek Magyarországon. A többi között támogatjuk a zsinagógák és a zsidó vallási terek felújítását, együttműködünk a zsidó érdekvédelmi szervezetekkel, a holokauszt oktatását a nemzeti alaptanterv részévé tettük, és megvédjük a határainkat.”

Noha ez utóbbit eddig nem igazán hangoztatták balföldön, vagyis, hogy a zsidóság érdekében védték meg határainkat, de azért ezt jó tudni.

Fotó: Facebook

További híreink

“Magyarországon még mindig a fehér, heteroszexuális keresztények vannak többségben, és ez így is marad”

Kemény János

Gipszelt lábbal, jogosítvány nélkül vezette a forgalomból kivont járművet

Kiss Albert

Fülöp Erik: Lépjen végre fel a kormány a Tiszáért!

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen