1.1 C
Budapest
2022. november 29., kedd
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Támogatóinál kalapozik Hadházy

A parlament alakuló ülésén nem vettem részt, hiszen nem kívántam legitimálni a tisztességtelen választás eredményét és meghallgatni a beszámolókat, hogy minden a legnagyobb rendben volt. Bár az ellenzéki képviselők végül – a Fidesz zsarolásának engedve – nem csatlakoztak hozzám, a Fidesz mégis veszélyesnek látja az ilyen, szimbolikus kiállást – álmodik nagyot Facebook-oldalán Hadházy.

Szerinte ezzel nem őt veszik semmibe, hanem azt a több mint 30 ezer zuglói polgárt, akik őt megválasztották. Kérdés persze, vajon azt is ők követelték meg tőle, hogy ne jelenjen meg első munkanapján?

Az eskütétel halogatásának az is a következménye, hogy nem kapok képviselői tiszteletdíjat, de erre számítottam, ennek tudatában hoztam meg a döntésemet. És velem ezzel nem is tolnak ki, hiszen van rendes, polgári foglalkozásom, saját cégem és rendelőm, ahol állatorvosként dolgozhatok, éjszakai és hétvégi ügyeleteket vállalva

-állítja a nem képviselő, aki azért annyira nem elhivatott, hogy önköltségen folytassa „a közjóért folytatott tevékenységét”. Mint írja:

 Van azonban egy kellemetlen mellékhatása az eskütétel elhalasztásának: nem férek hozzá azokhoz a pénzügyi keretekhez, amelyek minden képviselőt megilletnek. Nem kell nagy összegekre gondolni, de korábban ebből tudtam fizetni az engem segítő kollégáimat, illetve ebből tudtam biztosítani a munkám egyéb feltételeit, ebből tudtam például eljutni távoli kis falvakba, vagy lekérni tulajdoni lap másolatokat, ügyvédeket megbízni stb.

Tehát olyan tevékenységekhez kér pénzt, melyeket – példának okáért – a Mi Hazánk politikusai bármiféle parlamenti finanszírozás nélkül, saját zsebből fizettek. Gyakran munka mellett teljesítve feladataikat.

Hadházy azonban úgy látja, ő a nyarat csak úgy tudná végig dolgozni, ha azt a követői finanszíroznák. És, hogy mennyi az a “nem nagy összeg”, amivel ki lehet húzni a nyarat?

Röpke hatmillió forintból már ő és a stábja is képes lenne “küzdeni a rendszer ellen”.

Szerinte, ha szert tenne erre az összegre, az “óriási győzelem lenne” a NER-rel szemben.

További híreink

Nyugat-Európában ma már teljesen általánosak a brüsszelihez hasonló zavargások

Horváth Tamás

Hollandia is “megünnepelte” a marokkói csapat győzelmét (videó)

Irányi Dániel

Schiffer András: Igazságot az engedetleneknek!

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben