21.1 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Tibi Atya – a balliberálisok hiába picsognak, a Fidesz már a Mi Hazánk vitorlájából akarja kifogni a szelet

“Micsoda megfejtések!
Az ispánság gumicsont, ami arra szolgál, hogy elterelje a figyelmet a vagyonbevallási kötelezettség fellazításáról.
Naná, hiszen ha ezt nem tennék, akkor nyilván tízezrek tüntetnének az utcákon a nyár közepén a gonosz Orbán lemondását követelve. De az is lehet, hogy százezrek.
Eddig jutott a ballib média.
Emlékeztek még, amikor Rogán Antal nábobos jókedvében 1000 hektár földet (országrésztől függően másfél-kétmilliárd forintot) adott az új csajának nászajándékba? A főni akkor gyorsabban tiltotta le erről, mint Vajna Timikét az Andrássys lambózásról. Kínos volt, urizáló volt, és legalábbis a felszínen vállalhatatlan.
Na, ennek nem most lett vége. Senki nem akar semmilyen figyelmet elterelni semmiről. A negyedik kétharmad van. Azt csinálhatnak, amit akarnak, és azt is csinálnak.
Az ispánság meg a vármegyézés nem elterelni akarja a figyelmet, hanem felhívni: elsősorban a Mi Hazánk szavazói felé tett gesztus, akiknek – mivel 5%-tól a 10% felé felé közelítenek – ideje elenni a kenyerét, mint anno a Kisgazdáknak vagy a Jobbiknak.
Másrészt, a saját tábornak is szól, akiknek sem nyolc, sem négy éve nem irritáló, hanem kifejezetten imponáló az urizálás, feltéve hogy jut belőle fürdőszoba felújításra.
Mivel egyébiránt semmi, de semmi tartalmi különbség nincs a névváltozáson kívül, javaslom, hogy ne dőljünk be az újabb figyelemelterelésnek!

Természetesen arra gondolok, hogy a ballib média ismét hisztit csap, miközben Partizántól a 444-ig az a következtetés, hogy a magyarok hülyék, amiért nem szavaznak az összefogásra. Ez pedig valóban lényeges, hiszen az igazán nagy disznóságokat még mindig nem azért tehetik meg, mert a magyarok annyira szeretik őket, hanem mert az ellenzéket utálják ennyire. Erről kéne szólnia a híreknek! Dicsértessék!” írja bejegyzésében a népszerű megmondó.

A Mi Hazánk egy régi programpont felelevenítésével, a csendőrség visszaállításával reagált a vármegyék visszaállításáról szóló hírre.

“A csendőrség visszaállításával segítené a vármegyék közbiztonságának megteremtését a Mi Hazánk, mivel a rendőrség munkáját segíteni kell egy tekintélyt parancsoló, helyismerettel rendelkező, karhatalmi vagy határvédelmi feladatokra el nem vezényelhető állománnyal. A vármegyék és a főispánok hagyományos elnevezése mellett érdemi változásra is szükség van a rend megteremtéséhez, miután sokszor letelt az a bizonyos két hét, hazánkban mégis terjed az a szubkultúra, amely nem tartja be a társadalmi együttélés alapvető szabályait, hangoskodik, szemetel, állandó jelleggel zavarja, zaklatja a környezetét” – írja korábbi közleményében Novák Előd, országgyűlési képviselő, a Mi Hazánk alelnöke.

Mi Hazánk: Csendőrséget a vármegyékbe!

További híreink

Mi Hazánk: ne zárják ki a kisvállalkozásokat a rezsicsökkentésből!

Kemény János

Minősített emberölési kísérlet volt a jászsági rendőr hátba szúrása

Kemény János

Rendőrt kellett hívni a kórházba a karanténba helyezett irániakhoz

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen