26.1 C
Budapest
2022. augusztus 19., péntek
Magyar Jelen
Hírek

Tibi atya megvédte Dúró Dórát a “stylist” Lakatos Márk kijelentésével szemben

Egész nyugodtan állíthatjuk, hogy bármelyik közéleti szereplőt szemrebbenés nélkül rúgnák ki a munkahelyéről, ha bodyshamingelne egy négygyermekes családanyát, Lakatos Márknak azonban úgy tűnik, elég fedezetet nyújt a homoszexualitása, hogy ezt megtehesse. A reggeli műsorvezető az Index hasábjain fejti ki, hogy a butikokat idéző ruhák helyett Dúró Dórát szívesebben nézné meg valami katonaszettben. Később nyíltan oszlopalkatúnak is nevezi – írja blogján Tibi atya.

Lakatos Márkról már jelent meg cikke a “bloggernek”. Mint írja,  “korábban Marozsák Szabolcsot idéző pszichobaromságaival tűnt fel “stílustanácsadóként”, aki az ember személyisége és a ruházata összefüggéseit vizsgálja (hello, 1000 Bagdy ellen tiltakozó pszichológus!). Közös vállalkozása van azzal a Peller Mariannal is, aki korábban a gyermeke holttestével mörcsöndájszt árusító Lippai Mariannát futtatta be egy mélyinterjúval (amit aztán később, mikor kirobbantottuk a botrányt, azonnal törölt)”.

Ez persze csak háttérinfo, hiszen Lakatos Márk bodyshamingje nem azért érdekes, mert szélhámos, vagy mert szélhámosokkal bizniszel. Sokkal inkább azért, mert ő volt az a homoszexuális influencer, aki korábban előbb saját blogján, majd az ELLE-magazinban komplett kampányt indított a bodyshaming ellen és saját testünk elfogadásáért. Az oszloptestet elítélő influencer képei az alábbiakban megtekinthetők:

-csokorba gyűjtötte a “sztájliszt” remekebbnél remekebb (azaz majdnem) fotográfiáit.

Tibi atya úgy folytatta bejegyzésében, éppen ezért szimbolikus, hogy ezek a mondatok Lakatos Márk száját hagyják el: a progresszívok azt üzenik vele, bodyshamingelni egy embert egyáltalán nincs rendben, de bodyshamingelni azt, akivel nem értünk egyet, minden további nélkül lehet.

A homoszexualitás egyébként is magasan áll az elnyomottság inverz hierarchiájában, úgyhogy ha Lakatos Márk csinálja egy heteroszexuális, fehér, négygyermekes családanyával, akkor nem hágja át különösebben az LMBTQZZSVCJF erkölcsi kódexét, csupán előjogait érvényesíti.

-írja.

És talán még mindig nem ez a legaljasabb.

Az “atya” véleménye szerint:

az igazi probléma, hogy semmilyen társadalmi immunrendszer nem veti ki magából ezt a közösségi kórokozót: a harcos feministák, akik ennek a negyedéért máskor péniszeket kaszálnának, a másik irányba fordítják a fejüket, miközben Lakatos Márk továbbra is vezethet műsort gyermekek számára is hozzáférhető műsorsávokban. Nincs felháborodó Szentesi Éva az ostoba közhelyeivel, nincs NANE-tiltakozás, néma a “Nem tehetsz róla, tehetsz ellene” blog. Erre a kilövésre nem szól az engedélyük.

A rend kedvéért: Dúró Dórának négy gyermek után sincs oszlopteste, ha pedig Lakatos Márk stylistként és műsorvezetőként nyilvánosan ezt nevezi annak, akkor azzal nem csak neki üzen, hanem minden nőnek, akinek Dúróétól nem a topmodellek felé tér el a testalkata. Ha homoszexuális, ha nem az, aberrált, konzumtorzult és beteges a világképe – zárta blogbejegyzését Tibi atya.

 

 

További híreink

A megfogant élet védelme

Szabó Norbert

Tüntetés Budapesten a gyöngyöspatai kártérítések miatt (+videó)

Dunai Tibor

Felkészültek az iskolák és óvodák a lázmérésre

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben