24.3 C
Budapest
2022. augusztus 8., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírek

Tisztogatás – leváltották a Jobbik pártigazgatóját is

Gyöngyösi Márton a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke! Megyünk tovább! #jobbik

-írta lelkendezve a Jobbik pártigazgatója azt követően, hogy Gyöngyösi Mártont választották a Jobbik elnökének. Lejer Zoltán talán azt hitte, hogy ő maga is megy tovább pártigazgatóként, noha elnézve a Jobbik választási eredményét már az is csoda, hogy eddig maradhatott a pozíciójában.

Köszönöm Zoli a támogatást, kezdődhet a munka! – Ezt nem egészen 4 nappal ezelőtt írta Gyöngyösi Márton Lejer bejegyzése alá, de a jelek szerint túlságosan komolyan nem gondolta a bajtársi munkát.

“A Jobbik Országos Elnöksége Nunkovics Tibort nevezte ki a Jobbik pártigazgatójának. Rendezni kell a sorainkat, Tibor pedig Komárom-Esztergom megyében már bizonyította, hogy alkalmas erre a komoly feladatra” – ezt pedig 4 órával ezelőtt írta saját oldalán Gyöngyösi az alábbi képet mellékelve.

Gyöngyösi Márton azt nem részletezte, hogy Nunkovics mivel tud többet az eddigi pártigazgatónál, az tény, hogy Lejer Zoltán a Jobbik pártigazgatójaként elindult az előválasztáson, de szimbolikus jelentőségű vereséget szenvedett Kecskeméten a DK-s ellenfelétől. 

Lejer azóta nem igazán használja hivatalos oldalán a Jobbik logót. A kecskeméti politikus jelenleg képviselőként a balliberális tömb frakciójában ül és olyannyira lelkes, hogy még a július 10-én tartott időközi választáson is személyesen támogatta a balliberális pártok közös jelöltjét.

Mondanunk sem kell: a liberális jelölt ugyanúgy nem nyert az egyéni körzetben, ahogy egyetlen jobbikos sem áprilisban.

Friss hír továbbá, hogy a szebb múltat is megélt pártból kilépett Murányi Levente, de információink szerint őt napokon belül több önkormányzati képviselő követheti.

“Nincs már meg az a mag” – kilépett a Jobbikból az 56-os forradalmár

(fotó:Lejer Zoltán FB)

További híreink

10 ezer oltatlan rendvédelmi dolgozó tűnhet el a rendszerből

Faragó Dániel

Nem volt veszélyes Iohannis Erdély-t kiárusító kijelentése?

Dunai Tibor

Meghalt egy négyéves kisfiú, mert oltásellenes anyja nem váltotta ki a gyógyszerét

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben