4.5 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Toroczkai: A mi harcunk a jövő nemzedékének megvédéséről szól

A Mi Hazánk Mozgalom megalakulása óta eltelt két év tapasztalatairól, a párt programjáról, valamint a nemzet-, és keresztényellenes liberális lobbi veszélyeiről beszélt Toroczkai László, a párt augusztus 20-i családi napján. A Mi Hazánk elnöke kitért a cigányok integrációjára, a pedofíliára, valamint a párt LMBTQP-zászló elleni harcra is.

– Már az is nagy eredmény, hogy a Mi Hazánk Mozgalom megszületett, hogy nevünk és logónk felkerült a többi párt mellé a közvéleménykutató cégeknél, azaz számolnak velünk – fogalmazott Toroczkai László augusztus 20-án, a budapesti Bikás parkban megrendezett családi napon. Mint mondta: még a DK-hoz köthető IDEA intézet is 3 százalékot adott a Mi Hazánknak, ami a valóságban 6 százalék is lehet. – Két év után még létezik a mozgalom úgy, hogy nincs oligarchánk, nincs állami támogatásunk és még senki sem tudta szétverni a pártot – mondta az elnök, aki azt hangsúlyozta, tagjaikkal maradnak azon az úton, amin elindultak, és ez nem is változhat.

– Nem csak a magyarság megmaradása a cél, hanem az, hogy megmarad-e az északi civilizáció, amelyet el akarnak pusztítani, amely ellen háború folyik. Nem volt más választási lehetőség, mint ugyanazon az úton továbbmenni, amin elindultunk.

Kérdés, hogy képesek leszünk-e végigmenni az úton anélkül, hogy szétvernék ezt a mozgalmat. A sok árulás után már az is csoda, hogy létezik még ez a közösség

– fogalmazott, kitérve arra, elveiket akkor sem adják fel, ha ellenzékben maradnak, és azokat akkor is fenntartják, ha kormányra kerülnek.

Toroczkai László úgy fogalmazott, egyetlen pártnak sincs programja, míg a Mi Hazánk már elkezdte összeállítani Virradat elnevezésre hallgató programját. –Ezt mi magunk írjuk, mert ne akarjon senki úgy egy közösséget képviselni, hogy más írja meg a programját. Ennek összeállításában részt vehet bárki, mindenki elmondhatja a véleményét, tehet javaslatot arra vonatkozóan, miként lehet Magyarországot felemelni.

Mert a magyar emberek tudják, miként lehet talpra állítani az országot, csak nem szokták őket megkérdezni, mert vannak érdekcsoportok, amikkel nem akarnak ütközni

– mondta a pártelnök, jelezve, a balliberálisok azért nem kérdeznek meg senkit, mert ők nem Magyarország boldogulását akarják. A Fidesz pedig azért nem teszi, mert jelenleg sok mindenben, így a gazdaságban is ellenérdekeltek, ők nagybirtokrendszert akarnak kiépíteni. – Ennek nincs jövője, mert a nagyüzemi gazdaságok kétféle módon oldják meg a munkaerőhiányt: gépesítenek, vagy buszokkal hozzák Romániából, Ukrajnából a cigányokat. Ne feledjük, az Opre Roma párt egyelőre négy megyét akart kiszakítani hazánkból, de a gyors lakosságcsere miatt ez növekedhet is – szögezte le.

A Virradatból kiemelve egy pontot, Toroczkai azt mondta, inkább a hagyományos családi gazdaságok irányába mozdulnának el, mert annak is van jövője, csak meg kell találni a piacot. – A Fidesz, miután nagybirtokrendszerben gondolkodik, nem fog családi vállalkozásokat támogatni. A Mi Hazánk most ingyen kezdett földet osztani Ásotthalmon és Cserháthalápon. A bejelentés napján már több család is jelezte, otthagynák a fővárosi, vagy akár külföldi életüket, és odaköltöznének valamelyik településre – jelezte Toroczkai.

Arra a felvetésre, hogy a párt talán túl sok területen próbál helyt állni (tüntetés a cigánybűnözés ellen, postások bérrendezése, kutyamentés, pedofília, Facebook, szivárványos zászló), a politikus elismerte, valóban sok, de ennyi olyan területen van, ahol rajtuk kívül senki nem csinál semmit. – Ilyen ügy a Nemzeti Hadsereg bevonulásának 100. évfordulója, ahol azt mondtam, ha még egyszer vörös rongyok, vagy egyéb sátáni jelképek lesznek, mi le fogjuk tépni, és így is lett. Mi álltunk ki egyedüliként az LMBTQP- zászlók kitűzése ellen – mondta Toroczkai, aki maga is úgy vélte, ez a lobbi nagyon erős, hiszen még a 10 éve kormányzó Fidesz sem tett semmit a Pride ellen. Ugyanakkor, mint mondta, menni kell, a széllel szemben, mert a másik lehetőség a megalkuvás. – Mikor Ásotthalom vált 2016 táján a migráns invázió központjává, gyakorlatilag betiltottam az iszlámot – emlékeztetett a pártelnök, aki arra is felhívta a figyelmet, a török hódoltság bármilyen irányba indult el, a magyarok nem lettek muszlimok, mint a szerbek, az albánokegy része, mert mi ellenálltunk.

– Visszatérve az LMTQP-lobbira, ma már ott tartunk, hogy

az iskolákban érzékenyítő tréningek vannak, miként a rajzfilmekben is egyre inkább jelenik meg a homoszexuális propaganda. Ez a tizenévesekre kifejezetten veszélyes, a mi harcunk pedig a jövő nemzedékének megvédéséről szól

– fogalmazott, kitérve arra, hogy ez a propaganda vajon miért nem Afrikában ilyen erős? – Afrikában olyan szintű népességrobbanás van, melynek következményeként ellepik Európát. És ezek a családok szétveréséért küzdő, abortuszpárti lobbi csoportok semmit nem csinálnak Afrikában. Vajon miért? Ugyanilyen dolog az abortusz kérdése. A liberalizmus mindenhol megjelenik, pedig az abortusz gyermekgyilkosság. Ausztráliában már a szülés előtt pár héttel is meg lehet szakítani egy terhességet. És minderről megint csak a Mi Hazánk beszél.

A liberális lobbi sokkal veszélyesebb, mint gondolnánk. És mindez összefügg a Facebook működésével, melyen ugyanez a lobbi köszön vissza, tiltva minden normalitást – hangsúlyozta.

A Facebook elleni harcról azt mondta, Dúró Dóra kitartó képviselői munkájának köszönhető, hogy az igazságügyi minisztérium végre elkezdte monitorozni a közösségi portál nemzet-, és keresztényellenes hadjáratát.

– A Facebookra tökéletesen jellemző, hogy míg a normalitást, a hagyományos, konzervatív értékeknek nem engednek teret, a cigányok minden retorzió nélkül uszíthatnak a magyarok ellen a közösségi oldalon – tette hozzá. A cigánysággal kapcsolatban azt is elmondta, egyes felmérések szerint 2034-ben több lesz a cigány csecsemő, mint a magyar.

– Népességrobbanás zajlik a szemünk előtt az eltelt évtizedek rossz, elhibázott politikája miatt. A rendszerváltás után állami népszaporítás folyt a cigányoknál, a mostani kormányzat pedig elfordul a problémától. Egy mód van az integrációra, ha a cigányok a magyar nemzet részeként akarnak élni. – Ez komoly probléma, mert jelenleg valódi magyarellenes rasszizmus van, és azon kevés cigány vezetőt, akik másként gondolkodnak, kiszorítják.

A pártelnök Kaleta Gábor, volt perui nagykövet kapcsán beszélt a pedofíliáról is, melyről úgy fogalmazott, nonszensz, hogy az ilyen bűnözőknek jogaik vannak, gyermekeinket pedig minden eszközzel meg kell védeni a pedofiloktól. – Jelenleg úgy tűnik, egy bűnözőnek vannak jogai. Nem lehet leírni a nevét, nem lehet kiírni a származását, nem mutatható az arca, mert kötelességünk figyelmeztetni a környezetében élőket, arra, hogy egy pedofil bűnöző. Kaleta Gábor közel 20 ezer pedofil képet tárolt számítógépén. Ez közel 20 ezer tönkretett élet – hangsúlyozta.

(Címlapfotó: MTI/Mohai Balázs)

További híreink

Minek kell még történnie, hogy kiadják a tűzparancsot az EU külső határain?

Horváth Tamás

Végül minden a helyére kerül: már Újpesten sem állít adventi keresztet a Jobbik

Magyar Jelen

További 13,5 milliárd állami támogatást kap a debreceni BMW gyár

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben