28.3 C
Budapest
2022. augusztus 11., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

Toroczkai a Spirit FM-ben: elégtételt fogok venni, amiért tömeggyilkosok mellett szerepel a nevem

 „Én vagyok az egyetlen a 7,7 milliárd ember közül a Földön, aki hivatalban lévő polgármester vagyok, közfunkciót betöltő ember vagyok és szerepelek a listájukon. Tehát egyre biztosabb az, hogy a Facebook olyan anyagot kapott valószínűleg a politikai ellenfeleinktől, ami ráadásul valótlan információkat tartalmazott, és hát mivel erre most már kézzelfogható bizonyítékok vannak a kezemben, amit most azért teljesen még nem bontanék ki, mert ugye ez egy újabb ügy.

Most felmerült annak a lehetősége, hogy emiatt a kiszivárgott lista miatt, a jó hírnév megsértése, rágalmazás miatt pert indítsak, konkrétan a törlés, a tiltás, a politikai diszkrimináció és a jó hírnév megsértése miatt.”

– mondta Toroczkai László a Spirit FM műsorában.

A Mi Hazánk elnöke hosszú ideje pereskedik a Facebook-al, ennek állását folyamatosan nyomon lehet követni Toroczkai Youtube-csatornáján.

A hetekben kiszivárgott egy olyan lista, amelyben a Mi Hazánk kormányfőjelöltje, amelyen terroristákkal és tömeggyilkosokkal szerepel együtt.

Toroczkai László erről és a lehetséges újabb jogi lépésekről is beszélt a Spirit FM műsorában:

További híreink

Mi Hazánk: csak a munkáltatók lelkiismeretében és józan eszében bízhatunk

Faragó Dániel

Amerikában lenyúlták a nagyvállalatok a kiscégeknek szánt mentőcsomagot

Irányi Dániel

Néhány centiméter mélyen víz lehet a Marson

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben