16.7 C
Budapest
2021. szeptember 19., vasárnap
Magyar Jelen
Külföld

Török csapatok érkeztek Azerbajdzsánba

Törökország csapatokat küldött Azerbajdzsánba egy közös katonai kiképző program miatt. A török csapatok érkezéséről egy Twitter videó is megjelent az ,,Enson Haber,, híroldalán.

Az azeri védelmi minisztérium bejelentette, hogy a török katonák taktikai kiképzés céljából érkeztek az országba, melyen mindkét ország szárazföldi erői és a légierő is részt vesz.

A közös gyakorlatokon a katonákon kívül páncélozott járművek, ágyúk, repülőgépek és légvédelmi fegyverek is részt vesznek. A szárazföldi erők hadgyakorlataira augusztus 1 és augusztus 5 között kerül sor Baku és Nakhchivan városok környékén.

A két ország légi erőinek közös gyakorlatai pedig július 29 és augusztus 10 között zajlanak majd Baku, Nakhchivan, Ganga, Kremer és Weflash városoknál.

Orientalista.hu-Al-Isfahani (Turkey Now)

További híreink

Súlyos károkat szenvedtek a libanoni főváros építészeti kincsei is

Dunai Tibor

Megnőtt az illegálisan kilőtt védett ragadozómadarak száma Nagy Britanniában

Dunai Tibor

Oroszország védelmébe vette a WHO-t

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen