3 C
Budapest
2022. december 9., péntek
Magyar Jelen
Kiemelt

Továbbra is áldozata szomszédságában lakhat a tápiósági pedofil

A Budapest Környéki Törvényszék ma tárgyalta annak a pedofíliával vádolt férfinak az ügyét, kinek tápiósági háza előtt tüntetett tavaly novemberben a Mi Hazánk Mozgalom. Nagy felháborodást váltott ki, hogy a férfit, akit azzal vádolnak, hogy hat kislányt molesztált, nem helyezték előzetes letartóztatásba, csupán házi őrizetbe.

Tudósítunk szeretett volna személyesen ott lenni a tárgyaláson,

ám a bíró, Szalay Csaba a büféből üzente meg munkatársunknak, hogy zárt tárgyalást tartanak, ezért nem vehetünk részt rajta.

Érdemi tárgyalás lényegében egyébként nem történt, ugyanis azok, akiket idéztek, nem jelentek meg. Ezért október elejére napolták el, amiből következik, hogy a tápiósági pedofil továbbra is otthon maradhat.

 

Úgy tudjuk, hogy Sz. Sándor, a kislányokat molesztáló férfi sérelmezte a tárgyaláson, hogy nyilatkoztak róla az áldozatok szülei. Ezért fel is jelentette az anyukákat, ám megszüntették az eljárásokat.

A pedofil ügyekkel kapcsolatban a Mi Hazánk közleményében azt írja, hogy felháborítónak tartják, hogy a Kaleta és a hasonló szexuális ragadozók megúszhatják büntetlenül, azt is felvetették hónapokkal korábban, hogy módosítsa úgy az Országgyűlés a büntető törvénykönyvet, hogy a pedofil bűnözők esetében kiszabható büntetési tétel legyen a kémiai kasztrálás lehetősége és a jelenleginél sokkal súlyosabb büntetéseket kapjanak.

(A fotókon Sz. Sándor látható)

További híreink

Kutyákkal a védtelen emberekért (videó)

Kemény János

Most már a kegyelemnek lenne helye – interjú Budaházy Györggyel

Kemény János

Horthy freskó Kecskeméten: a Fidesz megérti “zsidó testvéreinek fájdalmát”

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben