2.1 C
Budapest
2021. november 30., kedd
Magyar Jelen
Hírek Humor

Turpisságot észlelt a kamerás, otthagyta az ifjú párt

Clarissa és Teegan Templeton izgatottan készült a nagy napra. Az esküvőt április harmadikán, egy észak-karolinai farmon tartották, a koronavírus miatt szűk családi és baráti körben.

Annyi csak a bökkenő, hogy a házasulandó ifjú pár mindkét tagja nő. Valamiért Észak-Karolina államban ezt lehet.

Egy profi céget bíztak meg, hogy megörökítsék a nagy nap nagy pillanatait, ám amikor a kamerás észlelte, hogy cseréptörés van, eltűnt.

Kisebb pánikrohamom volt. Arra gondoltam, talán technikai adódott és elrohant valamiért a kocsihoz

– nyilatkozta az egyik nő.

Szörnyen éreztem magam, mintha kitépték volna a szívemet. Képtelenek voltunk egy falatot is lenyelni a fogadáson. Őszintén, azt kívántam, csak érjen véget a nap. Sem én, sem Teegan nem akartunk ott lenni

– idézte fel az összetört Clarissa.

 A más propaganda tette a dolgát és kis idő elteltével a vállalat elnöke adott ki közleményt. Elnézést kért és leszögezte, hogy a kamerás rosszindulatú viselkedése nem tükrözi a Tolman Media értékrendszerét.

 

További híreink

Úgy tűnik Európában elindult a negyedik hullám

Faragó Dániel

Megszakítják a velencei karnevált a koronavírus miatt

Dunai Tibor

Tűzoltó szakszervezettel egyeztetett a Mi Hazánk

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben