35.2 C
Budapest
2022. augusztus 17., szerda
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Újabb két hajdú-bihari Jobbik-szervezet szűnik meg

Kirekesztésről és a nemzeti ügyekből való kihátrálásról beszélnek.

Orosz Gyula, a Jobbik Nyugdíjas Tagozatának országos alelnöke március 3-án írásban közölte, kilép a Jobbik Magyarországért Mozgalomból, egyben lemond az egyeki szervezet elnöki, valamint a Jobbik nyugdíjas tagozatának országos alelnöki posztjáról.

A tisztújító kongresszus óta eltelt időben tapasztalható, a párton belüli bolsevista tisztogatási folyamat, majd az érdemtelen, alkalmatlan megélhetési percemberek pozicionálása számomra elfogadhatatlan. Mint ahogy vállalhatatlan az az új irányvonal is, amely a nemzeti ügyekből való kihátrálást jelenti. Én nem akarok a “baloldali választóknak megfelelni”, ez nem fér bele az én konzervatív, jobboldali értékrendembe

– fogalmaz. Hozzátette, mivel rajta kívül még egy tag kilép, így megszűnik az egyeki szervezet.

A bakonszegi szervezet szintén megszűnéséről és a tagság kétharmadának kilépéséről adott hír.

A tisztújításkor a választókerületünk vezetői azért nem engedték, hogy a megyei küldöttekkel szervezetten utazzunk a kongresszusra, mert nem értettünk egyet Jakab Péter politikájával, nem szavaztuk volna meg a jelöltjeit. Mivel más módon nem tudtunk eljutni a kongresszusra, így a szervezetünk képviselet nélkül maradt. Kirekesztettek bennünket a demokratikus döntéshozatalból, ami nem más, mint választási csalás! Ezt nem tűrhettük, ezért feloszlott a bakonszegi Jobbik.

Mint ismeretes, Kőszeghy Csanád Ábel néhány napja jelentette be a Jobbik debreceni szervezetének megszűnését, amit Keresztesy Gergő még aznap cáfolt.

(civishir.hu nyomán)

További híreink

Kiskereskedelem: aggodalomra adnak okot a részletes adatok

Irányi Dániel

Dúró Dóra: a Mi Hazánk a legerősebb ellenzéki párt, a Jobbik megmaradt politikusai hullarablók

Faragó Dániel

Johnson: “úton vagyunk a szabadság felé”

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben