18 C
Budapest
2022. május 18., szerda
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Újabb politikus szállt fel az LGBT vonatra

Mielőtt a Momentum teljesen ellopná előlük a show-t, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője, Dobrev Klára is ringbe szállt az “LGBTQ(P?)-közösség” szavazataiért. Ő utcai aktivizmus helyett inkább egy szolid kis videóval “harcol” a homoszexuálisok (és egyebek) többletjogaiért.

Miután különbözőek vagyunk, ezért nagyon különbözőképp szeretünk

– kezdi mindjárt a bevezetőben, mely ma még belemagyarázható, hogy kizárólag a homoszexuálisokra vonatkozik, de 2-3 év múlva vajon még kiket érthetünk ez alatt?

Hosszas, semmitmondó felsorolás után a videó végén Dobrev rátér a lényegre: Az államnak nem azokat kell büntetni, akik “szeretnek valakit”, hanem azokat, akik ezt nem helyeslik. Mint mondta:

az állam feladata, hogy megakadályozza, mindenáron, hogy legyenek olyan galádak, akik veszélyeztetik mások boldogságát. Akik fenyegetnek, csak azért, mert mást szeretsz, vagy másképp szeretsz, mint ahogyan azt elvárják tőled. Ez a dolga az államnak.

Üzenet a Pride-ra

Sokfélék vagyunk, sokféleképpen tudunk szeretni. A boldogság mindenkinek jár!

Gepostet von Dobrev Klára am Samstag, 22. August 2020

(Fotó: Facebook)

További híreink

Meghalt 12 beteg és 3065-re emelkedett a fertőzöttek száma Magyarországon

Szabó Norbert

Toroczkai László karácsonyi üzenete a hazafiaknak (videó)

Faragó Dániel

A vasárnapi óraátállítás belföldi és nemzetközi vonatok indulását is érinti

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen