7.1 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
KiemeltSport

Újabb Premier League játékost tartóztattak le nemi erőszak vádjával

Egy, a Premier League-ben játszó, válogatott futballista észak-londoni házához vonultak ki a rendőrök. A Sun információ szerint legalább hat autóval. 

A novemberi világbajnokságra készülő játékos nevét nem közölték a hatóságok. Mindössze annyi derült ki, hogy Észak-Londonban lakik, a válogatottban játszik, valamint a 20-as évei második felében jár. (Észak-Londonban két nevesebb klub van, a Tottenham és az Arsenal.)

Feljelentés alapján 

A Scotland Yard közölte, egy 20-as éveiben járó nő tett feljelentést a rendőrségen, ahol azt állította, a szóban forgó játékos megerőszakolta. Az eset egyébként nem évekkel ezelőtt történt, hanem idén, azaz 2022 júniusában. Tehát, igen friss az ügy.

A nyomozás zajlik, így az is kérdéses, a szóban forgó játékos edzhet-e csapatával a felkészülési időszakban?

Nem ő az első

Az utóbbi szűk egy évben ez már a harmadik nyilvánosságot látott eset, mikor egy Premier League játékos nemierőszak vádjával kerül őrizetbe. Úgy látszik, mikor éppen nem térdepelnek, akkor mással ütik el az időt. Az alig 20 éves, Manchester Unitedben játszó Mason Greenwood például saját exbarátnőjét verte és erőszakolta meg, aki menő és nyitott akart lenni, mikor összejött a focistával. Aztán nem egészen úgy sült el a dolog, mint ahogy azt a média előadta neki.

Az “angol” Mason Greenwood és a “francia” Benjamin Mendy

A Manchester Cityben játszó 27 éves Benjamin Mendy pedig nem kevesebb, mint kilenc vádpontban érintett, ebből hét esetben konkrét nemierőszakról beszélünk.

További híreink

Az ukrajnai háborúból való kimaradást kezdeményezte a V4-ek védelmi bizottsági ülésén Novák Előd

Irányi Dániel

34 éves elnököt választott ifjúsági tagozatának élére a Fidesz

Faragó Dániel

Exkluzív! – Somogy megyében kaptak lencsevégre egy krampuszt, bolti lopás miatt keresik

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben