6.4 C
Budapest
2022. december 6., kedd
Magyar Jelen
Külföld

USA: imádkozott a kórházban, ezért a szobatársa agyonverte

Egy Los Angeles-i kórházban kezelték koronavírussal azt a 82 éves férfit, akit december 17-én a szobatársa vert agyon egy oxigénpalackkal – írja a New York Times.

A Los Angeles-i rendőrség beszámolói szerint a 82 éves, koronavírusos férfi egy kétszobás kórteremben feküdt a 37 éves Jesse Martinezzel.

Mikor az idős férfi imádkozni kezdett, Martinez bedühödött és egy oxigénpalackkal agyonverte.

Az amerikai rendőrség szerint a férfi feltehetőleg a vallása miatt támadta meg áldozatát, ezért a gyilkosságon felül a vádpontok között szerepel az idős személy bántalmazása és a gyűlöletbűncselekmény is.

További híreink

Egyetemi kutatás mutatta ki, hogy a koronavírus alatti intézkedések miatt agyi elváltozások léptek fel a fiatalok körében

Faragó Dániel

Vakcinákról és menekültkérdésről is megállapodtak a G20-ak

Magyar Jelen

Több ezres tüntetés kezdődött a Covid-korlátozások ellen Kínában

Magyar Jelen

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben