7.1 C
Budapest
2021. december 2., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Vácon is töretlenül kampányol a Mi Hazánk

Töretlen erővel folytatják kampányukat a Mi Hazánk képviselőjelöltjei, akik az elmúlt hétvégén is több helyszínen tartottak utcafórumot, amely során nem csupán a programjukat ismertették a választókkal, de aláírásokat is gyűjtöttek a kötelező oltás és a diszkrimináció ellen.

Az elmúlt hetek viszonylatában nyilatkozott lapunknak Dr. Páli Jenő, Pest megye 4-es választókerületének jelöltje.

“Sok pozitív visszajelzést kaptam az elmúlt hetekben és komoly előrelépésnek tartom, hogy egyre több szimpatizáns írja alá az íveket. Külön öröm számomra, hogy standolásaink során három új tag is csatlakozott a Mi Hazánk váci szervezetéhez.

Nagyon fontos, hogy megtaláljuk a módját annak, hogy elérjük az embereket, mivel egyre több tiltás sújtja megjelenéseinket, amiért nyíltan felvállaljuk a véleményünket az oltásokkal és kormány döntéseivel kapcsolatban.

A tapasztalatok alapján látjuk, hogy az emberek igénylik, hogy meghallgassuk őket és felvegyük a kesztyűt a hibás vagy elhamarkodott intézkedésekkel szemben, erre bizonyíték, hogy az utolsó alkalommal már rövidnek találtunk a bejelentett standolásunk hosszát, ugyanis még utána is kérdésekkel fordultak hozzánk” –  zárta gondolatai a váci körzet jelöltje, aki a vásárnál fogadta a szimpatizánsokat a váci szervezet alelnökével, Székesi Marcellal.

További híreink

Felfüggesztették Göd momentumos polgármesterét

Irányi Dániel

Stummer az új Vadai

Faragó Dániel

Pakisztán rakétákkal lőtte Afganisztánt

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben