12.1 C
Budapest
2022. május 20., péntek
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Vágó István a nyugdíjasok halálával viccelődik

Durva, gusztustalan, és az egész országot megbotránkoztató posztot tett közzé a koronavírussal kapcsolatban Vágó István. A DK elnökségi tagja azzal viccelődött, hogy mivel a koronavírus elsősorban az idősekre veszélyes, a kormány biztosan jól jár azzal, hogy kevesebb nyugdíjas lesz.

Amikor az egész ország összefogott a félelmetesen terjedő koronavírus miatt, a kormány veszélyhelyzetet hirdetett, előkerült Vágó István, és egy ritkán látható, gusztustalan Facebook-bejegyzéssel próbált politikai színezetet adni az egész világot sújtó problémának.

Az egykori tévés szerint a járvány kifejezetten jól jött a kormánynak, hiszen így kevesebb lesz a nyugdíjas. Magyarán a magát kvízprofesszornak neveztető Vágó a nyugdíjasok halálán viccelődik.

“Két területen spórolnak egyszerre:
– kevesebb vírusteszt
– kevesebb nyugdíjas.
Ügyes.”

Vágó sokáig kérkedett a tudásával, de már korábban is visszatérő vád volt ellene, hogy könnyű úgy okosnak látszani, ha előre tudja a megoldásokat. Később teljesítménye miatt eltanácsolták a tévézéstől, így került a politikába, egész pontosan Gyurcsány pártjába, a DK-ba. Szabadidejében leginkább “szobapolitizál”: naponta többször is posztol oldalán, jellemzően avíttas, vicceskedő stílusban támadja a jobboldali kormányt és médiát.

Vágó Gyurcsány Ferenc pártjának megbecsült tagja: a napokban ismét elnökségi taggá választották a párt tisztújító kongresszusán. Az egykori tévés egyébként a pártelnök hűséges követője: egy lapinterjúban arról beszélt, ha Gyurcsány kilépne a szervezetből, követné őt.

Most ezzel a gusztustalan bejegyzéssel kívánta bizonyítani, hogy megérdemelte a bizalmat.

Forrás: origo.hu

További híreink

Kurz: nem lehetnek másodosztályú uniós tagországok

Szabó Norbert

Rejtett kamerával figyelte vendégeit egy pedofil szállásadó

Irányi Dániel

Olcsóbb lett a Lehel téri csirkehús, mire az ellenőrök odaértek

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen