23.3 C
Budapest
2021. június 21., hétfő
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Lincselés és vandalizmus: videón a tüntetők valódi arca

A napokban rengeteget olvashattunk arról, hogy Amerikában egy rendőr egy fekete férfi nyakán térdelt, aminek következtében az életét vesztette. A mainstream média szerint ez a “rasszista” erőszak váltotta ki a tüntetéseket az USA számos nagyvárosában. Az emberek az állítólagos “fehér felsőbbrendűség” és a “rasszista államvezetés” ellen mentek utcára. Az alábbi néhány videóból világos képet kaphatunk arról, hogyan is kívánnak leszámolni a fentebb vizionált problémákkal.

Hiába hergelte fel a társadalom egy részét a sajtó, ők sincsenek biztonságban a palackból kiszabadult szellemtől:

Egy férfit szó szerint megköveztek, majd brutálisan összevertek. Hogy miért? Csak találgatni lehet. A legvalószínűbb, hogy a boltját védte a csőcseléktől:

Megszerzett rendőrpajzs és diadalittas kiáltások:

Közzétette: Roshaan Garry – 2020. május 30., szombat

Zsákmányszerzés a hosszú hadjáratra:

Közzétette: Roshaan Garry – 2020. május 30., szombat

Végezetül pedig egy rövid okfejtés egy – önbevallása szerint – amerikai őslakos (indián) férfi szájából, aki biztosít mindenkit arról, hogy “van tűzerejük”. Elmondása szerint ők építették fel ezt az országot (USA-t), és ők is fogják lerombolni.

Közzétette: Roshaan Garry – 2020. május 30., szombat

 

További híreink

Állami terror a válasz a keresztények véleményére Belgiumban

Faragó Dániel

Meghalt Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó

Kiss Albert

Online élő bemutatókkal várja a Svábhegyi Csillagvizsgáló az égboltot kémlelőket

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben