18.3 C
Budapest
2022. május 21., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Virradat Program: Vágó Istvánnak természetesen erről is az antiszemitizmus jut az eszébe

Mire gondolhatunk három hónappal a választások előtt 2022-ben, ha ezt halljuk: Virradat? 

A: a Mi Hazánk választási programjára?

 

B: egy természeti jelenség leírására?

 

C: az Alkonyat-filmekre?

 

D: a “dübörgő” antiszemitizmusra?

Rutintalanok voltunk, mert már a címben elárultuk a “helyes” választ – legalábbis az RTL egykori kvízmestere szerint, hiszen Vágó Istvánnak még segítség sem kellett hozzá, hogy rögtön az antiszemitizmushoz kapcsolja a 7% felett álló pártot.

Medián: 7%-on a Mi Hazánk

A DK ügyeletes pedellusa valószínűleg a napokban találkozhatott azzal, hogy korábbi padtársai hogyan ajvékolnak versenyt a Mi Hazánk erősödésétől tartva naponta az ATV-ben, ezért láthatta elérkezettnek az időt, hogy féljen egy kicsit. A Mi Hazánk egyedüli pártként áll ki az oltatlanok jogai mellett, így érthető, hogy a balliberális őskövületek igyekeznek mondvacsinált okok miatt hitelteleníteni a mozgalmat. Azt nem tudhatjuk, hogy Vágónak magától villant-e be a nácijelző készüléke, de nem lennénk meglepve, ha valaki a DK vezetéséből súgott volna neki, ahol egyébként is tartanak a rémisztő fehér képződményektől. Igény is volna rá ugyebár…

Különösen mókás, hogy az ország Mágenheim doktora még vénségére sem tudja elengedni a kioktató, katedra-kvíz szerepet és bejegyzésében még egy hivatkozást is ajánl a Mi Hazánk figyelmébe, kvázi kötelező olvasmány jelleggel.

Vágó István ezt írja:

A Mi Hazánk elindította a “Virradat” programját.
Volt már egy Virradat, egy “nyilaspárti / nemzetiszocialista, szélsőjobb / antiszemita / nacionalista / soviniszta” hetilap.
https://mediatortenet.wordpress.com/…/virradat-1935-1945/
Vajon tudják ezt Toroczkaiék? Ha igen, tudatos volt a névválasztás?
Ha nem, akkor örülök, hogy segíthettem.

Csak a rend kedvéért. A Vágó által olyan nagyon szeretett szabadelvű világban a Mi Hazánk elnökének említéséért is azonnal cenzúra és tiltás jár a közösségi oldalon. Ez nyilván vonatkozik a DK megmondójának 57.000 követővel rendelkező oldalára is. A tízmilliós kérdés tehát: Vajon tudta-e ezt Vágó István? Ha nem, akkor örülünk, hogy segíthettünk.

Magyar Jelen

 

 

További híreink

Norvégia: állami TV népszerűsíti a hijab viselését – az Alkotmány napja alkalmából

Irányi Dániel

A Momentum már meg is találta az okát, miért bukott el a Minority SafePack

Kemény János

Hun sírokat tártak fel Észak-Kínában

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen