17.6 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Hírek

Zajlik a tipikus bűnügyi élet az Alföldön is

Kerékpárt és takarmányt lopott egy javítóintézetből szökött fiatal Kunhegyesen.Mozgáskorlátozott ismerősét fosztotta ki egy fiatal Jászfényszarun. Négy hónap alatt kilencszer lopott, több mint másfél év börtönt kapott.

A Karcagi Járásbíróság 2 rendbeli lopás vétsége miatt 8 hónap fogházra ítélte és 1 évre eltiltotta a közügyektől azt a javítóintézetből megszökött fiatalembert, aki tavaly januárban az egyik kunhegyesi ház udvaráról félmázsa takarmánykukoricát, februárban pedig a kunhegyesi autóbuszállomás kerékpártárolójából egy leláncolt kerékpárt lopott.

A Jászberényi Járásbíróság kifosztás bűntette miatt 1 év 8 hónap felfüggesztett börtönre ítélte azt a büntetlen előéletű tinédzsert, aki 2019 őszén kifosztotta egyik mozgáskorlátozott, tolószékkel közlekedő ismerősét Jászfényszarun. A fiatalembernek az ítélet szerint 16.000 Ft kártérítést is fizetnie kell a sértettnek.

A Kunszentmártoni Járásbíróság 9 rendbeli lopás vétsége miatt 1 év 7 hónap börtönre ítélte, és 2 évre eltiltotta a közügyektől azt a húszas éveiben járó fiatalembert, aki a 2018. decembere és 2019. áprilisa között eltelt 4 hónapban 9 lopást követett el Tiszaföldváron. Két asszonytól az utcán csente el értékeit, lopott kerékpárokat, elektronikai üzletből GPS-készülékeket, dohányboltból likőrt és élelmiszerboltból is.

(elemi.hu)

További híreink

Mi Hazánk: újra beindulhatnak a kilakoltatások, árverések

Szabó Norbert

Saját hajóját találta el Irán egy hétvégi hadgyakorlaton

Dunai Tibor

Zalában egy férfi 11 kilogramm lőport, több mint 4000 lőszert, 7 fegyvert birtokolt engedély nélkül

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen