11.7 C
Budapest
2021. április 11., vasárnap
Magyar Jelen
Vélemény

Zebraforradalom

A szexuális forradalom elérte Közép-Kelet Európát

 

WC FÜLKE FORRADALOM

A wc fülke forradalomról Magyarországon a legtöbb cikk 2017 és 2019-ben született, azonban a gendersemleges mellékhelyiség Nyugaton már régóta téma. New Yorkban 2017 januárja óta törvényileg előírt kötelesség üzemeltetni a férfi, női és mozgáskorlátozott mellékhelyiségen túl a gendersemleges mosdót. Vélhetően ennek apropójából történt, hogy 2017 elején az ELTE PPK-n is kikiáltottak a liberális diákok egy gendersemleges wc-t. A feliratot hamarosan a hazai jobboldal eltávolította. 2017 szeptemberében a folyamat megismétlődött. Eközben az ELTE elindította a társadalmi nemek tanulmánya mesterképzését, ami ellen szintén tiltakoztunk. 2018-ban a gender szakot a CEU-ban és az ELTE-n megszüntették, a wc forradalom elhalkult.

Mára egyre több negatív kritika éri. A serdülő lányok részéről elsődlegesen a menstruációs időszakra vonatkozóan, míg a hölgyek a nemi erőszak veszélyétől félnek. A transzneműek börtönökben való elhelyezéséből számos nemi erőszak született már és épp ez a veszély fenyeget a wc-kben is.

 

ZEBRAFORRADALOM

Miután a wc fülke forradalom sikertelennek bizonyult, új módszerrel próbálkoztak a gender ideológia képviselői, hogy szexuális aberrációikat népszerűsítsék. Útjára indították a zebraforradalmat. Hogy mit akarok kifejezni ezzel a szóösszetétellel? Gyalogosátkelő helyeket öltöztetnek az LMBTQ színeibe. Igen, már megint a gyalogos átkelőhelyek… Nem volt elég a jelzőlámpák ábráinak LMBTQ figurákká történő alakítása, most a zebrát akarják sokszínűvé tenni…

Amerikából indult ez a kezdeményezés is, akár a wc fülke forradalom. Már 2015-ben szivárványszínű zebrákat festettek amerikai városok LMBTQ negyedeiben az aszfaltra, majd sorra jelentek meg Nyugat-Európa szerte Brüsszelben, Párizsban és 2019-ben Hamburgban is.

Lassan közeledik tehát Közép-Kelet-Európa felé a zebraforradalom. Ausztriába megérkezett.

Ausztriában 2019 januárja óta házasodhatnak azonos nemű párok és még ebben az évben felfestették a leghosszabb szivárványzebrát. Ha ez nem lett volna elég idén ezt is túlszárnyalták. 2019-ben Hollandiában az első transzzebrát avatták, melyet 2021-ben Ausztria követett. 2021. március 31-én Bécsben felavatták a transzgender gyalogos átkelőhelyet. Ezt nevezem zebraforradalomnak.

2021-ES NAGYHÉTI TÁMADÁS

Miután 2020-ban LMBTQ zászlókat helyeztek ki Budapest több kerületében a polgármesteri hivatalok épületein, majd LMBTQ tartalmú mesekönyvvel kedveskedtek a gyermekeknek, 2021. április 1-én felavatásra került egy szivárványszínű BLM szobor azon a Ferenc téren, ahol nem sokkal előtte a megfeszített Jézust ábrázoló kép is kiállításra került, azonban Jézus vérét Istent meggyalázva szivárványszínnel merték ábrázolni.

Két fontos összefüggésre kívánom felhívni a figyelmet:

– 2021. március 31-én, nagyhét szerdáján történt Bécsben a transzgender zebra átadása, majd egy napra rá nagycsütörtökön történt Budapesten az LMBTQ BLM szobor felavatása.

– Bécsben a zebra 400 méteres körzetében található az orvostudományi egyetem, egy templom és egy óvoda; Budapesten a szobor elhelyezése szintén így alakult.

Bécs

Budapest

Nincs ebben semmi szándékos és teljesen ártalmatlan alkotások ezek, – gondolják sokan tévesen. Ezen jelképek elhelyezése megfontoltan történt. Pszichológiai, metapolitikai céljuk van a gender ideológia aktivistáinak.

Miért helyezték óvodások, fiatalok közelébe? Közösségi tér környékére?

A bécsi gyermekek az óvodából hazafelé tartva vidáman fognak ugrálni a különböző színű zebrán és eközben megszeretik azt. Vonzódni fognak a barátságos, színes zászlókkal rendelkező LMBTQ mozgalomhoz, főleg ha megkapják mesekönyveikből a játékos érzékenyítést. A gyermekek a legkönnyebben befolyásolhatók. Az óvodáskorban megkezdett gender nevelés folytatódik iskoláskorban is. Ennek köszönhető, hogy tagjaik és aktivistáik nagy részét a 20 éven aluli fiatalok alkotják, azon belül elsődlegesen a lányok, a megtévesztő feminista gondolatok következtében.

Miért helyezték az orvostudományi egyetemek közelébe?

A bécsi orvostanhallgatók mielőtt átlépik az egyetem kapuját át kell sétáljanak a transzzebrán minden nap. Az óvodáskortól történő gender nevelést az egyetemek világában folytatják. A transzneműek általában hormonkezeléseken, nemátalakító műtéteken esnek át, azonban 18 év alatt ez nehezen kivitelezhető. Egyes orvosok nem hajlandóak elvégezni az efféle műtéteket egyáltalán. Ezen kívánnak változtatni az aktivisták. Érzékenyíteni igyekszenek az orvostanhallgatókat, hogy egyre több nemátalakító műtét (vagy éppen abortusz a női függetlenség jegyében) történjen a jövőben.

Miért helyezték templomok közelébe?

Mert a nagyhétre, a húsvéti időszakra időzítve egyértelművé tették, hogy a kereszténység ellen indítottak nyílt támadást. Szándékosan provokálnak, hogy aztán megbélyegezhessenek. Új támadás indult 2021 nagyhetén, de mi rendületlenül folytatjuk önvédelmi harcunkat.

 

Vékony Csongor, a Mi Hazánk Ifjai elnöke

 

 

 

További híreink

COVID-19: AZ EU CSERNOBILJA?

Joó György

„Járványstratégiák”

Joó György

Posztglobális világ vagy neoglobalizmus?

Joó György

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben