15 C
Budapest
2021. szeptember 29., szerda
Magyar Jelen
Jeles napok Vélemény

15 év telt el az MTV ostroma óta

Az MTV ostroma és az azt követő rendőri megtorlás 15. évében Gyurcsány Ferenc még mindig szabadlábon van. A fidesz újabban aláírásokat gyűjt Gyurcsány ellen, terelve saját felelősségét, mintha ezzel bármit is el lehetne érni. 

A gyalázatos eseményeket egy kerekasztal-beszélgetésben idézi fel a Forum Dextrum.

Meghívójuk alább olvasható.

A Forum Dextrum jobboldali kerekasztal szervezetei a 15 évvel ezelőtti tv ostrom okait és konklúzióit vizsgálják a beszélgetés során.

Több politikai kör saját szájíze szerint, aktuális pártpolitikai érdekek mentén tematizálná a másfél évtizeddel ezelőtti eseményeket. A beszélgetés célja lehetőségeinkhez mérten ellensúlyozni mindezt.

A beszélgetés résztvevői:
Barcsa-Turner Gábor – Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom
Incze Béla – Légió Hungária
Tyirityán Zsolt – Betyársereg
Az esemény helyszíne nem nyilvános, a részvétel regisztrációhoz kötött, melyet az [email protected]rg mail címen lehet megtenni.
A rendezvény Facebook eseménye itt érhető el.

További híreink

Mennyire figyeljünk a közvélemény-kutatásokra?

Kemény János

Rendszervált(oz)ás, vagy amit akartok!

Joó György

Lesz-e klímanürnberg?

Joó György

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen