21.1 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

21 hónapos gyermek zuhant le az erkélyről

A harmadik emeletről kieső gyermek életét nem tudták megmenteni. 

A Tolna Megyei Rendőr Főkapitányságra érkezet bejelentés szerint hétfő délután Szekszárdon a Tartsay Vilmos utcában egy társasház harmadik emeleti lakásának erkélyéről egy kislány kizuhant. A helyszínre érkező rendőrök lezárták a környéket, mert a gyermekért mentőhelikopter érkezett. Az elsődleges adatgyűjtés során kiderült, hogy a lakás erkélyéről egy 21 hónapos kislány ismeretlen körülmények között kiesett. A gyermeket az elsődleges ellátását követően mentőhelikopterrel kórházba szállították, de az éjszaka belehalt sérüléseibe.

A baleset helyszínén szemlét tartottak és adatgyűjtést végeztek. Az eset körülményeit a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságán vizsgálják, és ismeretlen tettessel szemben kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Forrás és fotó: Police.hu

További híreink

Saját határozata elől hátrált ki a Fidesz Újpesten LMBTQ-ügyben?

Kemény János

Áder János előléptette a Magyar Honvédség parancsnokát

Szabó Norbert

Toroczkai László: Mit gondolok dr. Gődény őrizetbe vételéről?

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen