21.6 C
Budapest
2022. május 25., szerda
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

287-en próbálkoztak a hétvégén illegális határátlépéssel

Péntektől vasárnapig 287 határsértő ellen intézkedtek a rendőrök és katonák – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 73, szombaton 95, vasárnap 79 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások.

A román és horvát gúnyhatárszakaszon 40 határsértőt fogtak el. Az elmúlt héten az ország területén 613 embert tartóztattak föl, és kísértek vissza. A megelőző héten – augusztus 24-étől 30-áig – ez a szám 486 volt. A román és horvát “határszakaszon” 56 illegálist fogtak el az elmúlt héten. Embercsempészés miatt 15 gyanúsított ellen indult eljárás – derül ki a rendőrségi összesítésből.

További híreink

Black Swan 2021: nemzetközi különleges műveleti gyakorlat kezdődött Magyarországon

Varga Lilla

Náci, náci, náci!

Joó György

Két határátkelő megnyitásával segítenek az ingázókon

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen