26.1 C
Budapest
2022. augusztus 10., szerda
Magyar Jelen
BelföldHírek

4500 gyerekpornóképet találtak a laptopján, csak felfüggesztett börtönbüntetést kapott

Helybenhagyta a másodfokon eljáró Tatabányai Törvényszék az elsőfokú járásbíróság döntését, így felfüggesztett szabadságvesztéssel sújtották azt a férfit, aki gyerekekről készült, több ezer szeméremsértő fényképet és videót tárolt a számítógépén – írja a Privatkopo.hu.

Gyermekpornográfia bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Járási Ügyészség egy férfival szemben, aki lakásában 2018. február 20-ig több mint négy és félezer, kiskorúakról készül pronográf videót és képet tartott laptopjának winchesterén – közölte az ügyészség.

A vádhatóság arra tett indítványt, hogy a bíróság a vádlottat végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje, valamint kobozza el a laptop winchesterét.

A Tatabányai Járásbíróság az ügyészi indítványnak helyt adott és a vádlottat 1 év és 10 hónap tartamú, végrehajtásában 3 évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, valamint a winchestert is elkobozta.

Az ítélettel szemben a védő elsődlegesen felmentésért fellebbezett, másodlagosan pedig enyhítésért.

A másodfokon eljáró Tatabányai Törvényszék végzésében azonban megállapította, hogy a védő fellebbezése alaptalan, ezért az elsőfokú ítéletet helybenhagyta – olvasható a vádhatóság közleményben.

Az ilyen felháborító döntések miatt is követeli a Mi Hazánk Mozgalom a pedofilok kémiai kényszerkasztrálását, valamint a a pedofil bűnözők adatait, fényképét tartalmazó, mindenki által hozzáférhető nyilvános adatbázis létrehozását is.

(Privatkopo.hu)

További híreink

Itt vannak a legjobb gimik

Faragó Dániel

Fenyegetőzik a politikai alvilág

Irányi Dániel

Tálib tempó – büntetik az anyanyelvhasználatot Ukrajnában

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben