2.4 C
Budapest
2022. december 2., péntek
Magyar Jelen
Bűnügy

Marokkóban csaknem öt tonna marihuánát foglaltak le

A marokkói rendőrség 4,7 tonna marihuánát foglalt le az északi Nador városában és a közeli Dár-el-Kebdani településen pénteken, tudatja az MTI.

A drog egy részét 47 csomagba rejtették a kábítószer-kereskedők egy autóban Dár-el-Kebdaniban, a többit egy házban tartották. Az ügyben egy gyanúsítottat vettek őrizetbe.

A marokkói hatóságok tájékoztatása szerint a nyomozás jelenleg a kábítószer-kereskedők útvonalainak felderítésére összpontosít.

Az ENSZ kábítószer-kereskedelem és szervezett bűnözés elleni hivatala (UNODC) szerint az észak-afrikai ország továbbra is a világ egyik legnagyobb marihuánatermesztőjének számít, annak ellenére, hogy a marokkói hatóságok szigorúan fellépnek a kábítószer-bűnözők ellen. A hivatalos statisztikák szerint a marokkói biztonsági erők az utóbbi három évben 843 tonna marihuánát, több mint 48 millió tabletta pszichotropikus drogot, 2,2 millió ecstasy pirulát és 3 tonna kokaint foglaltak le.

További híreink

A Mi Hazánk véget vetne a követeléskezelők és végrehajtók közös üzletének

Kemény János

Antifa társasjáték került kereskedelmi forgalomba Franciaországban

Magyar Jelen

A Légió Hungária erdélyi divíziójának közleménye, a december 1-re, Székelyföldre szervezett soviniszta szervezetek felvonulása kapcsán

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben