20.8 C
Budapest
2022. augusztus 12., péntek
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

Miskolci hegesztők, a 9/1 osztály

Nem a fiatalkorúak börtönében és nem is egy boxedzés előtt készült ez a kép. Saját Facebook oldalán osztotta meg egy miskolci szakképző iskola, azzal a kísérőszöveggel, hogy “A Miskolci SzC Diósgyőr-Vasgyári Szakképző Iskola 9/1 osztály hegesztői megkapták a munkaruhájukat.” 

Miután a Mi Hazánk Mozgalom Budapest oldala is megosztotta a posztot, így az nagyobb nyilvánosságot kapott, rögtön törölték. A párt emlékeztetett rá, hogy “az oktatásban is jelentkező feszültséget jelent, hogy a társadalmi együttélés alapvető szabályait betartani nem tudó, illetve nem akaró diákok viselkedésükkel olyan kihívás elé állítják a közösséget, amelynek megoldására valójában speciális szakemberek képesek. Mindez a spontán szegregáció kialakulásához vezetett, amely igazságtalan terhet ró azokra a családokra, akik biztonságos körülmények között, színvonalas oktatást szeretnének megadni a gyermekeiknek.”

További híreink

A holland holokauszttúlélők a német vasúti társaságtól is várnak kárpótlást

Kiss Albert

Kirabolt egy fiút a Nyugatinál. Ezt az embert keresi a rendőrség

janositamas

Újabb gyilkosság, a vádlott Dominikába szökött

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben