25.5 C
Budapest
2022. augusztus 13., szombat
Magyar Jelen
BelföldHírek

A 20 éves férfi a sírásig szexuálisan zaklatta, kínozta a 4 éves kislányát

Minimum fizikai kasztrálás…

Ilyenkor eszébe jut az embernek a Mi Hazánk Mozgalom kasztrálással, sőt, halálbüntetéssel kapcsolatos felvetése…:

Fellebbezett az ügyészség és súlyosabb büntetést kér arra a huszonéves férfira, akit 9 év 6 hónap börtönbüntetésre ítéltek, mert brutálisan zaklatta a mellette alvó kislányát. Mindezt hosszú időn keresztül.

Az ügyészség közleménye szerint a Gyulai Törvényszék a vádlottat 9 év 6 hónap szabadságvesztésre ítélte. A nem jogerős elsőfokú ítélet tényállása szerint a férfi hónapokon keresztül, hétvégenként, az éjszakai órákban a közte és az élettársa között alvó négy éves kislányát felébresztette, a nemi szervét fogdosta, dörzsölte valamint az ujjával a sértett végbelébe nyúlt, miközben a sértett hangosan sírt.

„A vádlott büntetésének súlyosítását indítványozta a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség a Szegedi Ítélőtábla felé, ezzel fenntartva a Békés Megyei Főügyészség súlyosítás érdekében bejelentett fellebbezését”.

 

További híreink

Böjte Csaba: Nem valaminek a végén, hanem egy új világ kezdetén vagyunk

Gabay Dorka

Elfogyott a víz, mert kitermeli a világ egyik legnagyobb környezetszennyezője a Coca-Cola

Kiss Albert

Legalább tíz már létező gyógyszer hatásos lehet a koronavírus ellen

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben