17.5 C
Budapest
2022. május 29., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld

A Fidesz a Mi Hazánk korábbi javaslatát valósítja meg a nyilvános pedofil adatbázis ügyében

Pedofilellenes törvénycsomagot nyújt be a Fidesz az országgyűlés elé jövő héten a gyermekek védelméért és az elkövetők súlyosabb büntetéséért – közölte a Fidesz frakcióvezetője, Kocsis Máté – idézi fel a politikus szavait közleményében a Mi Hazánk Mozgalom.

– Létre kell hozni egy kereshető pedofil-nyilvántartást azokról, akik gyermekek sérelmére követtek el szexuális bűncselekményt. Ez sok esetben meggátolhatja, hogy a pedofilok újra gyermekek közelébe kerüljenek – fogalmaz Kocsis, amivel a Mi Hazánk Mozgalom mélységesen egyetért.

Ugyanakkor ki kell emelnünk, tételesen bizonyítható, hogy ez az ötlet a Mi Hazánk korábbi javaslatának lemásolása.

-hangsúlyozza a párt.

A Mi Hazánk ugyanis már másfél évvel ezelőtt, 2019. novemberében – mikor a tápiósági pedofil háza előtt tüntettünk – követelte a nyilvánosan elérhető pedofil adatbázis létrehozását gyermekeink védelmében. Azóta is számtalan alkalommal hangot adtunk követelésünknek, így azt, hogy a Fidesz ezt végül megvalósítja, egyértelműen saját sikerünknek tekintjük.

Természetesen nem dőlünk hátra, emlékeztetünk elképzeléseink további pontjaira is. Kezdeményezzük a pedofilok kémiai úton történő kasztrálását, a súlyosan visszaeső pedofil bűnözők társadalomból való kikapcsolását pedig a szibériai bérrabtartással oldanánk meg! – zárja közleményét a Mi Hazánk Mozgalom.

Magyarjelen.hu

További híreink

Orbán Viktor: az újranyitás feltétele a vakcina

Varga Lilla

Nem volt kéznél cigarettapapír, ezért elszívta a forgalmi engedélyt

Irányi Dániel

A legmagasabb 13. havi nyugdíj majd százszorosa a legalacsonyabbnak

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen