3.4 C
Budapest
2022. december 2., péntek
Magyar Jelen
BelföldBűnügy

A Fidesz-kormány igazságügyi rendszerének teljes csődje Jászapáti

A magyar igazságszolgáltatás és ezzel a Fidesz-kormány teljes csődje, hogy a saját országgyűlési képviselőjük lányát saját portáján megtámadó elkövetők szabadlábon vannak. Ezzel azt üzenik a hatóságok a bűnözőknek, hogy “nekik mindent szabad”, a tisztességes adófizetőknek pedig, hogy “a bűnözők mindent megtehetnek veletek, senki nem véd meg titeket”.

A Fidesznek tizenkét évnyi kétharmados kormányzás  is kevés volt arra, hogy kigyomlálja a magyar igazságszolgáltatásból azokat a liberális elveket, hogy “a bűnözők jogai a fontosak”.

Ahogyan a balliberális kormányok, úgy a Fidesz sem kezd semmit a vidéket rettegésben tartó, bűnözői körökkel. Azok a tisztességes emberek pedig, akiknek elegük van a hatóságok tehetetlenségéből, és magukat meg értékeiket meg akarják védeni, például áramot vezetnek a kerítésbe, vagy fagyállót töltenek a borukba, azt meghurcolják, elítélik. Amíg a kormány és a balliberális ellenzéke egyaránt tagadja a no-go zónák létét, addig nem is lesz változás.

Ma a Mi Hazánk az egyetlen olyan párt, amely ki meri mondani, hogy olyan országot szeretnénk, ahol nem a becsületes, tisztességes embereknek kell rettegniük, hanem a bűnözőknek, hogy az igazságszolgáltatás lesújt rájuk. Ehhez a törvények szigorítására, a hatósági munka hatékonyabbá tételére van szükség, de leginkább a politika akaratára, amit a Mi Hazánk Mozgalom képvisel – írja közleményében Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke.

kapcsolódó:

Pócs János lányát is megtámadták Jászapátin (videó)

További híreink

Feldühödött autósok vonszolták le az útról a forgalmat akadályozó klímaaktivistákat (+VIDEÓ)

Magyar Jelen

Telefonon keménykedett Putyinnal a német kancellár

Magyar Jelen

Forma-1: A koronavírus miatt elmarad a 2023-as Kínai Nagydíj

Magyar Jelen

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben