18 C
Budapest
2022. május 18., szerda
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

A Fidesz országgyűlési képviselője a Mi Hazánktól akarja megvédeni Jászapátit

A Jászságban rég nem látott méreteket ölt az erőszakos bűncselekmények, lopások, rablások, késelések száma. A Mi Hazánk ezért július 25-én Jászapátira vonul, hogy támogatásáról biztosítsa az ott élő tisztességes magyar embereket. 

Pócs János ennek ellenére nem kér a Mi Hazánkból, legújabb Facebook bejegyzésében szélsőséges indulatkeltőkről beszél, és arról is, hogy majd ezután ő fogja jól megvédeni az ártatlan lakosságot a beilleszkedni képtelen, túlnyomó többségében cigány származású bűnözőktől.

Pócs Jánosnál Dúró Dóra bejegyzése verte ki a biztosítékot, a fideszes képviselőnek szemmel láthatóan kiakadt “náciveszély”-jelző berendezése.

Aggodalmas sorait teljes egészében közöljük: 

MEGVÉDEM A JÁSZSÁG ÉS JÁSZAPÁTI LAKÓIT!

Az elmúlt napokban, Jászapáti kapcsán méltatlan támadás érte a polgármestert, a rendőrséget, a kormányt és a város tisztességes lakóit.

A szélsőséges indulatkeltőkkel szemben ki fogok állni, és politikai, vallási hovatartozástól függetlenül a tisztességes embereket meg fogom védeni!

Jászapáti nagyon szép város, a közhangulat nem jobb és nem rosszabb az átlagnál! Azokat a kampányszagú bejegyzéseket, melyek arról szólnak, hogy a kormány, a rendőrség, a polgármester a bűnözőket védi, határozottan visszautasítom!

Ahogy sajnos más településen is van rendbontás, volt két eset, melyeknek elkövetői bűnhődni fognak.

Mind a két esethez elsők közt érkeztem. Ezek jegyében ismertetem a tényt:

A bejelentést követően a rendőrség azonnal kivonult, és tette a dolgát. Mikor szükség volt rá, a megyei erősítés is rövid időn belül megérkezett, és az inkriminált személyeket bilincsben elvitték, az eljárást megindították, és az illetők előzetesben várják a méltó büntetésüket!

Ismerem jól a várost, nagy többségben vannak a tisztességes roma származású emberek, akik betartják a törvényeket és szorgalmasan dolgoznak. Az ő megbélyegzésük a néhány inkriminált család miatt tisztességtelen!

Értem, hogy kampány van és mai politikai hangulat nem a jobb programokról szól, hanem a gyűlöletkeltésről.

Ebből nem kér a Jászság, nem kér Jászapáti!

A különböző gárdisták és önkéntesek semmit nem oldanak meg! Ugyanis a gyűlöletkeltő felvonulások indulatokat gerjesztenek, olajat öntenek a tűzre. ❗️Az indulatkeltők jönnek-mennek, mi viszont maradunk! ❗️

A polgármester, a rendőrség, a törvények betartásával ad, vagy nem ad ki engedélyt. A magam részéről azt a véleményt fogalmaztam meg: ha a gyülekezési törvény betartása mellett ki kell adni az engedélyt, akkor tegyék, de ne a templomkertben és ne a városközpontban. Ha kell, a családi otthonunkkal szemben van az ipari park területe, ahol kulturális rendezvényeket is szoktunk tartani.

A tisztességes szándékkal érkezőket tisztelettel várjuk ott, én is várom.

Pócs János
a Jászság országgyűlési képviselője

Bár a tisztességről alkotott kép mindenkinek mást jelent, az már most biztos, hogy július 25-én Jászapátiban tisztességes szándékú hazafiak fognak megjelenni. Pócs János részvételét eddig még nem jelezte. 

 

 

További híreink

Annyit költ a Jobbik önreklámozásra, hogy megszorításokat kellet bevezetniük

Dunai Tibor

F. Achilles és két testvére családi vállalkozásban vitt mindent, ami mozdítható

Irányi Dániel

Végérvényesen összeállt a balliberális horrorkoalíció

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen