7.1 C
Budapest
2021. december 2., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek

A függöny mögül kukkolt Vác szocialista alpolgármestere

Zajlik az élet a Mi Hazánk váci szervezete körül, a párt a napokban itt is bemutatta a képviselőjelöltjét, aki nem más mint dr. Páli Jenő agykutató. 

Páli Jenő: A Mi Hazánk konkrét intézkedéseket tervez az innováció területén

Páli Jenővel korrábban már megismerkedhettek olvasóink, a vele készült beszélgetést érdemes ismét elolvasni.

Dúró Dóra elmondta, hogy azért állítanak jelöltet minden választókerületben, hogy azoknak is legyen választási lehetőségük, akik sem a Gyurcsány Ferenc vezetésével egyesült balliberális tömbhöz, sem pedig a Fidesz uram-bátyám rendszeréhez nem szeretnének tartozni.

Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember, álló emberek és szabadtéri

A Mi Hazánk váci szervezete lakossági fórumot is tartott, ahol az előttük álló munkáról egyeztettek. Többen is arról tájékoztatták szerkesztőségünket, hogy Kiss Zsolt Vác szocialista alpolgármestere a függöny mögül leskelődött.

A fényképen a Páli Jenő a Mi Hazánk jejlöltje van, a függöny mögött pedig a kukkuló szoci. Vácon az a szóbeszéd járja, hogy a leskelődő politikus után pedofília miatt nyomoznak. Ennek a valóságtartalmát ellenőrizni nem tudjuk, de az tény, hogy a politikusbűnözőt korábban már rabosították néhány fiktív számla miatt.

Rabosították a fiktív számlákkal ügyetlenkedő váci szocialista politikust

 

 

További híreink

Mi Hazánk: legyen ingyenes a parkolás a veszélyhelyzet idején!

Irányi Dániel

Mi Hazánk: példaképeket kell állítani az ifjúság elé

Kemény János

Özönlenek a vendégmunkások Magyarországra

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben