23.3 C
Budapest
2021. június 21., hétfő
Magyar Jelen
Kárpát-haza Kiemelt

A helyi lakosság a szabadkai mester mellé állt, akit megbüntettek a szombat délutáni munkaért

Szabadkán nagy felháborodást keltett az a tény, hogy a kommunális rendőrség brutálisan megbüntette Enes Avdić vulkanizálót.

A 27 éve Szabadkán dolgozó közkedvelt mester közölte, hogy múlt szombaton 12 óra előtt a műhelyében fogadott egy megrendelőt. Az elvállalt munkát egy óra előtt befejezte, de a kommunális rendőröket ez nem érdekelte, mert nem tartotta tiszteletben a covid-válságstáb munkaidő korlátozásáról szóló rendeletét – számolt be az esetről a Délhír.info.

Avdić úgy gondolja,

ez a rendelet nem érinti az általa végzett tevékenységet, a büntetést indokolatlannak tartja.

Emiatt panaszt tett a szabálysértési bíróságon

Mint írják, számos polgár felajánlotta neki az anyagi segítséget, néhány ügyvéd pedig felkínálta neki az ingyenes jogi képviseletet, amennyiben arra szükség mutatkozik.

(Fotó: TV Subotica és gradsubotica.co.rs)

További híreink

Bagdy Emőke: Ha a magánélet elpusztul, az ember a semmibe zuhan

Gabay Dorka

Gyermekpornográf felvételeket terjesztett egy budapesti férfi az interneten

Irányi Dániel

Czeglédy Csaba három emberét ítélték jogerősen börtönre

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben