35.2 C
Budapest
2022. augusztus 17., szerda
Magyar Jelen
BelföldBűnügyKiemelt

A jobbikos expolgármester három és fél év letöltendőt kapott

Juhász Oszkárt és társait azért marasztalta el az egri bíróság, mert magánterületen dolgoztatták a gyöngyöspatai közmunkásokat.

Első fokon 3 év, 6 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte az egri bíróság Juhász Oszkárt, a Jobbik korábbi gyöngyöspatai polgármesterét, aki a vád szerint magánterületen is dolgoztatta a település közmunkásait – értesült a 888.hu.

Információink szerint Juhász Oszkár elsőrendű vádlott mellett a másod-, illetve a harmadrendű vádlottat is bűnösnek találta az ügyben eljáró bíró, az ő büntetésük azonban enyhébb, mint az expolgármesteré.
A jobbikos Juhász Oszkárt, aki 2011 és 2014 között volt Gyöngyöspata polgármestere, 2012-ben egyszer már elmarasztalták a közmunkásokkal való nem megfelelő bánásmód miatt. Akkor azonban nem neki, hanem az általa vezetett önkormányzatnak kellett visszafizetnie több mint egymillió forintnyi foglalkoztatási támogatást.

Forrás: 888.hu

További híreink

Külhoni magyar szerzőket az iskolai könyvtárakba!

Faragó Dániel

Száz nap múlva leteszik a debreceni oltóanyaggyár alapkövét

Varga Lilla

Kalocsán és Kiskunhalason is lendületben a harmadik út

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben