2.4 C
Budapest
2022. december 3., szombat
Magyar Jelen
Bűnügy

A kisgyerekek sírva nézték végig, ahogy a szülők rabolni próbáltak

Egy helyi buszon történt támadás, ami egy megállóban folytatódott és ért véget. Lesznek következmények.

2019. december 12-én, kora délután, bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy Pécsett, az egyik buszmegállóban ketten megtámadtak egy férfit – írja a Police.hu.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 39 éves pécsi nő és 41 éves élettársa az egyik helyi járatú autóbuszon megpróbálta kilopni a pénztárcát egy utas táskájából. Amikor ezt az utas észrevette, magához szorította a táskáját, ekkor a nő lelökte őt a buszról, majd utánament. A buszmegállóban ismét megpróbálta tőle elvenni a tárcáját, közben leszállt a buszról a nő élettársa is, aki lökdöste a sértettet, de a lopás végül így is meghiúsult.

Az esetet a pár gyermekei a buszról sírva nézték végig.

A rendőrök adatgyűjtést követően beazonosították a támadókat, majd előállították őket a rendőrkapitányságra. Mindkettőjüket kihallgatták gyanúsítottként, ellenük – őrizetbe vételük mellett – rablás bűntett kísérlet, valamint kiskorú veszélyeztetése miatt nyomoznak a Pécsi Rendőrkapitányságon.

(Police.hu)

További híreink

Sofőrhiány miatt ritkítják a buszjáratokat Pécsett

Magyar Jelen

Nyomozás indult a pécsi önkormányzati lakások gyanús kiadása miatt – a Mi Hazánk által lebuktatott bizottsági elnök is gyanúsított lehet

Magyar Jelen

Úttörő avatást kellett eljátszania a gyerekeknek egy ’56-os megemlékezésen

Magyar Jelen

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben