23.3 C
Budapest
2021. június 21., hétfő
Magyar Jelen
Külföld

A koronavíruson akartak nyerészkedni, a nyakukon maradt 18 ezer flakon kézfertőtlenítő

Csúnyán megjárta egy testvérpáros, akik az interneten szerették volna eladni a koronavírus miatt hiánycikké vált kézfertőtlenítőiket – írja a Nők Lapja Café.

A  koronavírus okozta járvány idején az egyik legjobban fogyó termék a kézfertőtlenítő. Egy amerikai férfi, Noah Colvin és testvére, Matt úgy gondolták, kihasználják a felvásárlási pánikot, és feltankoltak egy jó nagy készletet maguknak. Közel 18 ezer kézfertőtlenítőt vásároltak azért, hogy azokat eladják a koronavírus miatt többet fertőtlenítő amerikai lakosoknak.

A testvérpár az Amazonon, többszörös áron szeretett volna megválni a készlettől, de pórul jártak, az oldalon ugyanis letiltották az eladásaikat. Hasonlóan jártak azok is, akik az eBayen szerettek volna megválni a kézfertőtlenítőktől és maszkoktól. Az Egyesült Államokban minden olyan terméket törölnek az online boltok, ami a koronavírus elleni védekezésben használatosak.

Miután az esetnek híre ment az interneten, a fiúk teljesen jogosan kaptak egy csomó fenyegető üzenetet. Végül úgy döntöttek, hogy a meggazdagodás helyett jó útra térnek, és ingyen felajánlják a rengeteg fertőtlenítőt azoknak, akik nem tudtak maguknak vásárolni.

Hazánkban sem jobb a helyzet, mint az Egyesült Államokban. Az internetes apróhirdetések között 4000 forintért is akad egy kis üveg kézfertőtlenítő, de a maszkokat is emelt áron próbálják eladni a nyerészkedők.

(Nők Lapja Café)

További híreink

Németország eltörölné a tagállami vétó lehetőségét

Irányi Dániel

“Rasszista hal” feliratot firkáltak ismeretlenek a koppenhágai kis hableány szobrára

Dunai Tibor

Figyelmeztető lövésekkel fékeztek meg Romániában a korlátozásokat megszegőket

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben