7.5 C
Budapest
2021. október 23., szombat
Magyar Jelen
Belföld Egyéb kategória Kultúra

A kötelező oltási igazolványok miatt elmarad a Hagymafesztivál

Idén nem tartják meg a Hagymafesztivált Makón – jelentette be még pénteken Barna Gábor, a városmarketing-iroda vezetője.

A Hagymafesztivál hagyományosan Makó legnagyobb rendezvénye, amit az elmúlt években már a város főterén rendeztek meg. A rendezvényhez le kellene zárni az egész főteret, de ez az önkormányzat szerint lehetetlen és értelmetlen is.

Az idei fesztivál lett volna a jubileumi 30. Hagymafesztivál, amelyet most a járványügyi korlátozások miatt nem tartanak meg.

Az önkormányzat ugyan tavasszal már elkezdte szervezni a fesztivált abban reménykedve, hogy addigra a korlátozó intézkedések a magas átoltottságnak köszönhetően megszűnnek, de ez nem így lett,

az oltások ellenére is maradtak ak orlátozások.

A rendezvényt csak  oltási igazolvánnyal rendelkezők látogathatnák, ezért le kellene zárni az egész főteret, de a városvezetés szerint ez lehetetlen és értelmetlen is.

További híreink

Aggályok a Paksi Atomerőmű működésének meghosszabbításával kapcsolatban

Varga Lilla

Gyalogsági harcjárművek gyártására alapít vegyesvállalatot egy német céggel Magyarország

Kiss Albert

Tovább nyomul az LMBTQ-lobbi, immár gyerekek előtt tartanak felolvasást

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen